Un membru CNA a venit îmbrăcat cu un tricou Discovery la ședință

discovery-Valentin-Alexandru Jucan
discovery-Valentin-Alexandru Jucan

Valentin-Alexandru Jucan, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a venit, la şedinţa  Consiliului, îmbrăcat într-un tricou care are imprimată sigla televiziunii Discovery Channel.

[caption id="attachment_254011" align="alignleft" width="310"] sursa foto: gandul.info[/caption]

Acţiunea lui Jucan vine în contextul în care compania de telecomunicaţii RCS&RDS a scos, vineri, Discovery Channel de pe platforma sa de satelit Digi.

În prezent, şedinţa CNA este în curs de desfăşurare.

Valentin Jucan şi-a motivat, pentru presă, decizia de a purta un tricou cu sigla televiziunii Discovery Channel, spunând că acţiunea sa "nu este un protest, ci un punct de vedere". "În primul rând, este vorba de faptul că sunt plătit din bani publici şi trebuie să ţin cont de dorinţa telespectatorilor şi să ţin cont de nevoile lor şi se pare că existenţa postului Discovery este o nevoie, este o necesitate, care eu consider că trebuie să le fie satisfăcută", a spus Valentin Jucan. RCS&RDS a scos vineri dimineaţă televiziunea Discovery Channel de pe platforma sa de satelit, Digi, fără a-şi anunţa telespectatorii. Potrivit site-ului origo.hu, RCS&RDS a introdus recent în grilele sale proprii posturile TV – Digi World, Digi Life – anunțând și intenția lansării unui nou post propriu – Digi Animal. Oficialii Discovery Networkd au confirmat că Discovery Channel a fost scos de pe platforma RCS&RDS. Hotărârea vine după ce şi Digi, operatorul de cablu din Ungaria deţinut de compania de telecomunicaţii românească RCS&RDS, a eliminat, pe 20 noiembrie, din ofertele de cablu analog şi digital televiziunea Discovery Channel, parte integrantă a portofoliului Discovery Networks.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel