UPDATE: Criminalul a fost prins. Un elev din Târgoviște, înjunghiat în fața Colegiului Economic, a murit

crima
crima

Crimă în plină stradă în Târgoviște. Un elev în vârtă de 15 ani a fost înjunghiat, în zona gâtului,   în plină stradă, în fața Colegiului Economiuc. Elevul a fost adus la Spitalul Județean într-o stare gravă, medicii nemaiputând face nimic pentru tânăr.

Un elev  în clasa a IX-a de la Colegiului Economic "Ion Ghica" din Târgovişte a fost înjunghiat în gât, luni, la prânz, în plină stardă. Elevul a murit în drum spre spital.

Elevul de 15 ani era din Picior de Munte, comuna Dragodana, și se numea Ștefan Alexandru. Tatăl său este șofer, iar mama este casnică. Părinții mai au un băiat mai mic, care este în clasa a II-a.

Purtătorul de cuvânt al Spitalulyui Județean din Târgoviște a declarat că "băiatul a fost adus în stop cardio-respirator, iresuscitabil cu plagă tăiată la nivel cervical stâng. S-a încercat resuscitarea timp de 30 de minute, dar fără niciun rezultat".

Colegiul Economic "Ion Ghica" din Târgovişte este situat în centrul oraşului, lângă Prefectura Dâmboviţa şi în apropierea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

 Primele date arată că incidentul nu ar fi fost anunţat la 112 şi de aceea la faţa locului nu a ajuns o ambulanţă, el fiind preluat de maşina Poliţiei.

Agresorul a fost identificat și are  în jur de 18 de ani, absolvent a 8 clase  și este din comuna Răzvad.  Acesta a fost prins pe o stradă din municipiul Târgoviște și a fost transportat la sediul Poliției municipale pentru audieri.

Potrivit  ultimelor date, se pare că cei doi tineri nu se cunoșteau. Altercația s-a produs în urma unei îmbrânceli involuntare, urmate de câteva replici din partea amândurora. În urma acestor replici, agresorul a scos un cuțit și i-a aplicat lovitura fatală elevului de 15 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel