Udrea: Am avut informații și am tinut cont de ele: Este NEGRU pe ALB

Elena Udrea spune că a luat decizia de a cere statut de refugiat politic în momentul în care s-a schimbat un judecător în completul care judecă dosarul său. 

"Toate informațiile au fost validate, atunci când mi-a fost schimbat judecătorul din complet. Mai mult decât atât ce să aștept? S-a văzut negru pe alb. Gândul l-am avut cu mult timp înainte, dar decizia am luat-o după ce am văzut că s-a schimbat acest judecător în complet.  Mi-a fost refuzat un martor esențial, prin care soarta unei acuzații ar trebui terminată, retrasă. Am avut dreptate. Trebuie să fii de rea-credință să vezi că acest proces e pe culoar. Sentința e deja dată, ei se fac acum că mă judecă," a spus Elena Udrea la România TV.

De ce a ales Costa Rica 

Totodată ea spune că a aflat despre exemple de oameni politici care s-au refugiat în Costa Rica și au avut parte de protecție din partea statului până ce situația s-a rezolvat. 

"Am ales Costa Rica pentru că este și o țară mai caldă. Există multe alte țări care mi-ar fi oferit acest statut de refugiat politic. Am avut o analiză proprie și mi s-a potrivit mai mult. Este o viață scumpă aici dar poți trăi civilizat, nu este Monte Carlo. Am știut că acestă țară are o legislație specială care protejează refugiații politici. Au mai fost cazuri de oameni politici care s-au refugiat din țara lor și au avut parte de protecție în Costa Rica. Sunt multe exemple care m-au inspirat," a mai spus Elena Udrea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel