Traian Băsescu, la înmormântarea soției lui Gheorghe Flutur

basescu
basescu

Liderii PDL în frunte cu Traian Băsescu se află, joi, la înmormântarea soției lui Gheorghe Flutur. Ceremonia are loc la Gura Humorului și va fi una simplă, conform ultimei dorințe a soției  lui Flutur.

Președintele Traian Băsescu, alături de liderii marcanți ai PDL se află, joi, la Gura Humorului la ceremonia de înmormântare a soției secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur.

Traian Băsescu, alături de președintele PDL, Vasile Blaga, Elena Udrea și Anca Boagiu au închiriat un avion pentru deplasarea la Suceava. Fostul premier, Emil Boc, era așteptat să vină și acesta de la Cluj.

Înmormântarea are loc la Gura Humorului. Conform ultimei dorinţe a Elisabetei Flutur, ceremonialul va fi unul simplu, chiar dacă lideri politici de marcă, precum Traian Băsescu, Cezar Preda sau Vasile Blaga şi-au anunţat prezenţa.

 Soţia lui Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, a murit, luni noapte, la spital. Femeia, în vârstă de 53 de ani, se lupta de mai mulţi ani cu o boală nemiloasă.  Elisabeta Flutur, în vârstă de 53 de ani, s-a îmbolnăvit în urmă cu trei ani de cancer uterin. Tratamentul medicamentos nu a dat rezultatele scontate.

Elisabeta Flutur a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, însă din luna aprilie, starea sa de sănătate s-a înrăutăţit şi chiar în sâmbăta dinaintea Paştelui a avut nevoie de internare la Suceava. Elisabeta Flutur a fost transferată apoi de urgenţă la Spitalul Fundeni din Capitală. Din păcate, nici medicii de aici nu au mai putut să o ajute, iar rudele au dus-o înapoi la Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel