Tragedie la Iași: Accident feroviar soldat cu 9 morți și 2 răniți grav

accident_iasi
accident_iasi

Accident grav la o trecere la nivel cu calea ferată de la marginea municipiului Iaşi. Nouă persoane au decedat, iar alte două au fost rănite grav, între care și un copil de 14 ani, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren, duminică după-amiază.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Alexandru Chelaru, a precizat că în autoturismul lovit de tren la o trecere la nivel cu calea ferată de la marginea municipiului Iaşi se aflau 11 persoane, iar în urma impactului nouă dintre acestea au murit, iar alte două au fost rănite grav, relatează Mediafax.

Cele două persoane rănite, între care un copil de 14 ani, au fost transportate la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Potrivit sursei citate, autoturismul a fost lovit în plin şi târât pe o distanţă de câteva sute de metri de trenul Regiotrans care circula pe ruta Iaşi-Dorohoi.

Deși autotuirsmul implicat în accidentul feroviar era un Volkswagen Sharan cu o capacitate de șapte locuri, în el se aflau 11 persoane, care, se pare, se întorceau de la muncă, din localitatea ieşeană Domniţa, comuna Ţibana.

Primele cercetări ale poliţiştilor arată că şoferul autotusrimului nu s-ar fi asigurat la trecerea de cale ferată respectivă. Trecerea este semnalizată cu crucea lui Andrei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel