Teribilism fatal: Un tânăr a murit și un altul este la spital, după ce au furat o ambulanța

ambulanta_furata
ambulanta_furata

 Un tânăr în vârstă de 21 de ani și-a pierdut viața și un altul de 18 ani se află în spital din cauza teribilismului. Cei doi tineri au sustras în cursul nopții de vineri spre sâmbătă o ambulanță din stația de Salvare din Bârlad, care a fost implicată într-un accident rutier.

Doi tineri, unul în vârstă de 21 și celălalt, de18 de ani, în timp ce se întorceau de la o petrecere din Bârlad, au furat o ambulanță din curtea Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

Niciunul dintre tinerii teribiliști nu aveau carnet de conducere, însă tânărul de 18 ani a fost cel care s-a urcat la volanul ambulanței.

Pe un drum judeţean, din cauza vitezei foarte mari şi a lipsei de experienţă, șoferul a pierdut controlul ambulanței. Maşina s-a izbit de şanţ, după care s-a rostogolit de mai multe ori, ajungând într-un final într-un lan de floarea soarelui.

În urma accidentului, tânărul în vârstă de 21 de ani, aflat pe locul din dreapta, a decedat. Tragedia s-a produs în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.00.

Tânărul de 18 ani a scăpat doar cu răni uşoare. Acesta este internat la Spitalul de Urgenţă din Bârlad, el fiind și cel care a solicitat intervenția ambulanței. El locuiește în Italia și tocmai sosise în România, în concediu.

Echipa ambulanței, solicitată la locul accidentului, a fost șocată atunci când și-au dat seama că mașina avariată făcea parte din parcul Serviciului de Ambulanță Vaslui, fiindu-le teamă că cei accidentați sunt chiar colegii lor.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel