EXCLUSIV  Teorii ale conspirației în jurul vaccinului. Liviu Popovici (Romanian Bookmakers): Mă vaccinez, dar ce se va întâmpla la serviciu? Răspunsul e simplu

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Președintele asociației Romanian Bookmakers, Liviu Popovici, a vorbit, la DCNewsTV, despre feedback-ul legat de campania de vaccinare și teoriile conspirației din jurul vaccinurilor.

„Feedback-ul din partea colegilor a fost pozitiv, apreciativ, mai ales pe partea că ne implicăm pentru ei, dar și la modul general”, a spus Liviu Popovici, președintele Romanian Bookmakers, în cadrul unui interviu acordat DCNewsTV.

„S-a lucrat foarte mult la această campanie (n.r. de vaccinare). Am interacționat inclusiv cu cei din mediul guvernamental pentru a înțelege care este nevoia. Mesajele nu au fost construite peste noapte. Au fost mulți oameni care au ajustat mesajul de la ceea ce s-a propus la început. Considerăm că e foarte bine construită campania. Am primit mesaje apreciative”, a precizat acesta.

Teorii ale conspirației

În contextul în care s-au răspândit numeroase teorii ale conspirației în jurul vaccinării, Liviu Popovici a fost întrebat ce temeri au angajații din industria pariurilor şi a jocurilor de noroc: „Pe partea de conspirație, nu am avut. A fost ceva nesemnificativ. În ceea ce am primit de la angajați, nu am găsit întrebări în sensul acesta. Dar, pe partea de efecte negative, pe tipuri de vaccinuri și efectele pe care le au, și care e riscul, incidența cazurilor de tromboze, aici au circulat cele mai multe. A venit și întrebarea normală: Ok, mă vaccinez, mă vaccinez pentru mine, pentru familie, la serviciu ce se va întâmpla? Mesajul a fost foarte clar. Nu vei primi o facilitate din partea angajatorului pentru că te-ai vaccinat, dar efortul comun cu siguranță ne va aduce din nou la serviciu, ne va aduce veniturile pe care le-am avut.”

Liviu Popovici, președinte Romanian Bookmakers, interviu despre industria jocurilor de noroc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel