Surpriză de proporții la Dansez pentru Tine. Ce jurat a fost dat afară

juriu_dansez_pentru_tine
juriu_dansez_pentru_tine

Schimbare de ultimă oră în juriul emisiunii Dansez pentru tine, difuzată de Pro TV, chiar în prima zi a noului sezon cu numărul 14. Modificarea a fost surprinzătoare, mărturie stând și faptul că pe site-ul emisiunii nu a fost operată modificarea componenței echipei de jurați.

Potrivit libertatea.ro, Wilmark s-a despărţit de juriul din "ringul visurilor". Astfel, Emilia Popescu, Beatrice Rancea, Edi Stancu și Mihai Petre vor juriza în continuarea emisiunea Dansez pentru tine alături de Elwira Petre, soţia celui din urmă jurat enumerat.

"Eu mă voi ocupa de atitudinea concurenţilor şi cum sunt ei puşi în valoare de către coregrafi", a explicat Elwira Petre, înlocuitoarea lui Wilmark, ce anume va nota de-a lungul concursului.

Faptul că a fost pus pe liber în ultimul moment o arată şi faptul că ProTV nu a apucat să înlocuiască numele şi fotografia sa din componenţa juriului, afişată pe site-ul emisiunii.

Singura referire la modificarea de ultima oră apărută în juriul de la "Dansez pentru tine" a fost una scurtă făcută cu tristețe în glas de către Ștefan Bănică Jr.: "Personal, vreau să îi mulţumesc micuţului Will pentru cele 13 sezoane petrecute împreună. Şi... mergem mai departe".

Înlocuirea lui Wilmark din juriul concursului survine la un an de la plecarea unui alt jurat, Cornel Patrichi, care a primit înștiințarea că a fost schimbat după o colaborare cu Pro TV ce a durat șase ani și jumătate. La acea vreme, modificarea componenței juriului a fost una cu scandal.

Cum motivează Pro TV decizia

Pro TV a confirmat informaţia şi a explicat motivul deciziei. "Wilmark nu a mai putut să continue colaborarea cu PRO TV pentru emisiunea "Dansez pentru tine" din cauza unor contracte semnate cu alte televiziuni. Îi mulțumim lui Wilmark pentru colaborarea din cele 13 sezoane", au precizat reprezentanţii postului din Pache Protopopescu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel