Steaua, un nou pas greșit. Cinci puncte slabe ale Stelei din acest sezon

Steaua București surprinde cu un rezultat neașteptat în ultima etapă, în compania echipei Gaz Metan Mediaș, însă totul pare să fie un cumul de factori din acest sezon.

1. Apărarea. Au spus-o mulți. Reghecampf nu reușește să folosească două meciuri la rând aceeași linie de fundași centrali. Modelurile Chiricheș-Gardoș sau Rădoi, Goian-Ghionea nu mai reușesc. Automat, jucătorii nu se sincronizează. Toșca este mult prea scund pentru un fundaș central, iar Tamaș nu mai este jucătorul care impresiona cu câțiva ani în urmă în Premier League. Mitrea este mult sub nivelul Stelei.

2. Lipsa unui vârf care să înscrie. Golubovici nu pare să dea randamentul scontat, iar Florin Tănase folosit ca vârf de lance s-a dovedit o variantă experimentală fără mare succes. Denis Man este un jucător mult prea tânăr, însă sosirea lui Alibec ar putea reîmprospăta linia ofensivă a stelei. Mulți își pun speranțe în vârful care urmează să vină de la Astra. Temperamentul coleric al lui Alibec ar putea provoca însă mari problemele în vestiarul Stelei.

3. Intervențiile patronului. Faptul că Gigi Becali nu se poate stăpâni și mai mereu pune presiune pe stafful tehnic pentru introducerea unor jucători preferați este un lucru deja cunoscut de toată lumea fotbalistică. Moke nu a convins până acum, dar este introdus la cererea patronului. Florin Tănase a fost folosit vârf împins în aceleași condiții. Rezultatele: nu prea bune.

4. Meciurile echipei naționale. Steaua continuă să dea jucători la națională. Adi Popa nu și-a revenit după meciurile epuizante cu Kazahstan și Armenia. El a fost rezervă și a intrat pe parcursul reprizei a doua. Cu un Popa odihnit, altfel ar fi putut arăta scorul de aseară, din compania Gazului.

5. Lotul mult prea numeros. Lotul mare de jucători ar trebui să fie un avantaj, însă la Steaua există deja o inflație de jucători, în special în linia de mijloc. Doar accidentările mai fac puțină ordine în linia de jucători a Stelei care îi dă bătăi de cap lui Reghecampf mai ceva ca naționala lui Daum.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel