#SPOTLIGHT2018, București. Eveniment major, premieră impresionantă

Spectacolul de deschidere a celei de-a patra ediții Spotlight are loc în Piața George Enescu, joi, 12 aprilie, începând cu ora 20.30. Tema ediției este #UnitedWeShine.

Una dintre cele mai căutate trupe high-tech de dans și lumini ale momentului, Light Balance din Ucraina prezintă la București un spectacol care a făcut senzație în finala emisiunii America's Got Talent 2017.

Show-ul Light Balance de dans și lumini este precedat de reprezentația de muzică live, coregrafie și light design dată de artiștii britanici de la Spark!, informează Centrul Cultural al Capitalei.

Spectacolul de deschidere a celei de-a patra ediții Spotlight are loc în Piața George Enescu, joi, 12 aprilie, începând cu ora 20.30.

Pentru prima dată la Spotlight, lucrări de artă impresionante vor fi proiectate pe fațadele următoarelor clădiri: Muzeul Antipa, Palatul Știrbei, Arcul de Triumf, Teatrul Odeon, clădirea Ministerului Afacerilor Interne și Ateneul Român.

Primăria Municipiului București și Teatrul Național București devin locațiile unor sesiuni de video mapping spectaculoase.

Tot în premieră, Piața Universității găzduiește între 12 și 15 aprilie o instalație de lumină și sunet din Israel, iar Direcția Generală de Poliție a Municipiului București devine locația unei instalații interactive din România.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel