Sorin Alexandrescu: Contractul RDS - Bodu SRL, transmis anonim

sorin alexandrescu
sorin alexandrescu

Șeful Antena Group, Sorin Alexandrescu, a declarat, joi, la în fața judecătorilor Tribunalului București, că documentul semnat de RDS-RCS și Bodu SRL i-a fost fost transmis anonim, cu o săptămână înainte de a se întâlni cu denunțătorul Ioan Bendei, scrie Agerpres.

[caption id="attachment_323594" align="alignleft" width="289"] Foto: paginademedia.ro[/caption]

Tribunalul București judecă recursul lui Alexandrescu la decizia de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub acuzația că l-ar fi șantajat pe administratorul RDS-RCS, Ioan Bendei.

”Ioan Bendei mi-a spus că el a fost cel care a dispus scoaterea din grila de programe de la RCS a posturilor Antena Group. Bendei nu avea calitatea să negocieze contractul de retransmitere a posturilor. Contractul dintre Mitică Dragomir şi RCS mi-a fost transmis anonim cu o săptămână înainte să mă întâlnesc cu domnul Bendei”, a răspuns Alexandrescu întrebărilor președintelui completului de judecată și avocatului său.

După ce a aflat de contractul dintre RDS și firma deținută de fiul șefului LPF, Dumitru Dragomir, Alexandrescu a vrut să facă din el un subiect de presă, pentru că, potrivit spuselor sale, în calitate de director general se ocupa și de documentarea subiectelor jurnalistice, potrivit Agerpres. El a precizat că nu a avut niciodată în intenție să divulge public contractul dintre RDS și Bodu SRL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel