Soloviov, propagandistul lui Putin, delir la televiziunea de stat. A cerut bombardarea bazelor militare din România - Video

Soloviov, propagandistul lui Putin, delir la televiziunea de stat. A cerut bombardarea bazelor militare din România / Foto: Captură video Twitter
Soloviov, propagandistul lui Putin, delir la televiziunea de stat. A cerut bombardarea bazelor militare din România / Foto: Captură video Twitter

Vladimir Soloviov, propagandistul lui Putin, a cerut bombardarea bazelor militare din România.

Vladimir Soloviov, propagandistul lui Putin, a făcut din nou mai multe declarații halucinante la televiziunea de stat a Rusiei. Jurnalistul rus a cerut bombardarea bazelor militare din România. Declarațiile lui Soloviov de la Russia-1, canalul rusesc cu cea mai mare acoperire națională, controlat în proporție de 75% de guvernul Rusiei, au fost publicate pe Twitter de jurnalistul Francis Scarr, de la BBC.

”Dar poate că e timpul să le explicăm celor din Vest, care devin tot mai obraznici pe măsură ce vorbim, că bazele în care îi antrenează în prezent pe naziștii ucraineni, cele din Franța, Polonia, Germania și Marea Britanie - poate ar trebui să le spunem că noi considerăm ținte legitime aerodromurile poloneze unde aterizează avioane cu ajutoare din SUA, Regatul Unit, bazele din România și așa mai departe? Nu vedeți cum, din nou și din nou, ei extind raza de acțiune și complexitatea armelor furnizate?”, i-a întrebat Soloviov pe specialiștii pe care îi avea invitați în emisiunea sa.

VEZI ȘI: Mesajul halucinant al unui oficial rus: Bucureştiul, pământ rusesc

Expertul militar Evgheni Bujinski i-a explicat lui Soloviov că acest lucru ar însemna declararea războiului împotriva NATO.

"Ei bine, am spus deja că tot ceea ce intră pe teritoriul ucrainean este o țintă legitimă. Dar efectuarea de lovituri pe teritoriul statelor membre NATO înseamnă, desigur, declararea războiului împotriva acestora", i-a răspuns expertul militar Evgheni Bujinski.

Propagandistul preferat al Kremlinului explică de ce gulagurile sovietice erau bune

Acum ceva timp, Vladimir Soloviov a explicat în emisiunea sa de la postul Russia-1 de ce erau bune gulagurile sovietice.

Acesta s-a folosit de o comparație cu lagărele germane din Al Doilea Război Mondial. 

"În lagărele de muncă forțată din Uniunea Sovietică, îți știau numele și tu știai sub ce lege ai fost închis, erai un individ. În lagărele de concentrare germane, nu mai aveai individualitate", a explicat Soloviov.

Potrivit acestuia, gulagurile sovietice, erau "pentru a reeduca", în schimb, "un lagăr de concentrare european, avea scopul de a te distruge ca persoană și să te rupă în bucăți".

"Acum, descendenții lor din Europa, vorbesc despre noi ca despre niște orci, vorbesc despre noi ca despre cetățeni ai Rusiei care trebuie să ducă responsabilitatea (...) nu ne văd ca pe indivizi, nu ne văd ca pe oameni. Dezumanizare. Ne neagă dreptul de a fi noi înșine. Aceasta e principala diferență dintre noi și ei. Ucraina care este bolnavă de nazism, nu ne vede ca pe oameni. Pentru ei, suntem orci, rașiști, dar tot ne e milă de ei. Tot ne gândim la ei ca la ai noștri, dar și-au pierdut mințile. Urâm păcatul, nu pe păcătos. Din acest motiv vom câștiga", a mai afirmat acesta. Vezi  mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel