Socrul lui Șerban Huidu, accident cu patru victime

logan socru huidu
logan socru huidu

Vintilă Matei, socrul lui Șerban Huidu pare că nu a învâțat nimic din tragedia ginerului său, care în 2011 a ucis trei oameni în urma accidentului produs pe DN1,  la Timiș. Fostul senator PSD de Vâlcea a fost protagonistul unui accident comis aproape în aceleași circumstanțe ca și cel al lui Huidu, de data aceasta pe podul de la Mihăilești, în urma căruia patru persoane au fost rănite.

[caption id="attachment_192750" align="alignleft" width="310" caption="Loganul accidentat de Vintilă Matei"][/caption]

Accidentul s-a produs pe 14 aprilie 2012, în ajunul Sărbătorii Pascale, în zona barajului de pe râul Argeş, de la Mihăileşti, potrivit adevarul.ro. Vintilă Matei, la volanul unui bolid de lux, gonea cu viteză mare spre Bucureşti. Fostul senator venea de la Giurgiu, cu el în maşină aflându-se şi o femeie. În zona barajului de pe râul Argeş, de la Mihăileşti, Matei nu a ţinut cont de indicatoarele care limitau viteza la 50 km/h.

 El a pierdut controlul volanului în curbă şi a intrat pe contrasens, pe linie continuă. Puternicul bolid a luat "la ţintă" un autoturism Dacia Logan, care circula spre Giurgiu. În maşină se aflau Marinela R., soţul său, fratele şi mama acesteia. Maşina fostului senator i-a spulberat, aruncând Loganul la peste 60 de metri de locul impactului, după cum aveau să stabilească măsurătorile Poliţiei.

 Bolidul de lux, deşi avariat serios, şi-a protejat foarte bine pasagerii, aşa că Vintilă Matei şi prietena sa nu au păţit nimic în urma impactului.

Vintilă Matei nu a coborât din maşină până la venirea Poliţiei. Nici măcar să vadă dacă victimele sale au nevoie de ajutor. Salvarea a venit din partea altui şofer aflat în trafic, care a văzut accidentul şi a oprit imediat.

 „Cineva a oprit şi a venit să ne ajute să ieşim din maşină. Am ieşit pe geamuri şi ne-am uitat unii la alţii să vedem dacă suntem teferi. Aveam sânge pe faţă şi pe mâini, ne tăiaserăm în cioburile care au sărit din geamurile sparte. Mama era şi ea lovită foarte rău în zona pieptului. Tot şoferul care ne-a ajutat a sunat la 112 şi a anunţat accidentul", a povestit pentru adevarul.ro una dintre victime.

Potrivit uneia dintre victime, fostul senator a încercat să scape de dosarul penal pentru vătămare corporală din culpă, oferindu-le acestora 2. 000 de euro.Fratele lui Șerban Huidu ar fi oferit suma de bani victimelor pentru a-și retrage plângerea penală.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel