Și-a mutat biroul de acasă în mașină. Modul inedit de lucru al unui asistent social

Pexels
Pexels

Un asistent social din Marea Britanie a ales să muncească din mașină, după ce și-a dat seama că în casa sa era prea multă gălăgie. 

Un asistent social din Marea Britanie a decis în timpul pandemiei să muncească din mașină. După ce birourile se vor redeschide, aceasta spune că plănuiește să muncească tot de acolo. Donna Powell, din Bakersfield, Nottingham, a ales să își mute biroul în mașina sa, Ford Focus, parcat în mod normal pe aleea casei sale, în timpul primei carantine generale din 2020. 

„Aveam multe lucrări de construcții care se desfășurau în casa mea și era gălăgie și mă distrăgeau. Totul a început când m venit afară și mi-am zis că o să țin un apel în mașină. Am o păturică care îmi ține de cald, iar copii mei îmi aduc băuturi calde. Nu știu când ne întoarcem la birou, dar sunt dispusă să continui aici. În timpul primului lockdown casa devenise un fel de închisoare, însă mașina s-a simțit ca o schimbare de peisaj bine-venită”, a spus aceasta pentru BBC

Are tot ce îi trebuie în mașină

Aceasta mai ține în mașină un difuzor de aburi, în care adaugă uleiuri esențiale, pentru a face atmosfera mai relaxantă, câteva perne colorate și biscuiți pentru ora ceaiului.    

Pe lângă gălăgia făcută de lucrările de reamenajare, acasă fiica Donnei făcea școală online, iar fiul său era nevoit să muncească de acasă, răspunzând permanent clienților unei firme. Powell a mai adăugat că perioada în care a muncit acasă a ajutat-o să devină mai creativă.      

Google prevede schimbări permanente

Google prevede unele schimbări care vor rămâne permanente, chiar și după ce se va termina pandemia. În rândul schimbărilor permanente cu care ar fi trebuit să ne obișnuim deja pe parcursul anului trecut, Google enumeră următoarele patru chestiuni:

- utilizarea metodelor de urmărire în timp real a comportamentului consumatorilor pentru a da un răspuns cât mai rapid nevoilor lor;                    

- organizarea în mediul virtual a evenimentelor pe care până acum le țineam în grup;         

- lucrul de acasă;          

- punerea la dispoziția clienților a unor metode cât mai convenabile de a face cumpărături online.      

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel