Șerban Ionescu și-a scris testamentul în urmă cu două luni

Actorul Șerban Ionescu și-a redactat testamentul în urmă cu două luni. Potrivit avocatului Cătălin Dancu, actorul a prevăzut două situaţii: cea în care ar fi divorţat de Magda Catone înainte de a muri, dar şi dacă sfârşitul l-ar fi prins tot căsătorit.

Șerban Ionescu era în divorț cu Magda Catone, aceștia având un băiat împreună, iar de pe urma actorului rămân trei case şi drepturile de autor. Divorţul trebuia să se pronunţe pe 14 decembrie.

"Ea este moştenitoarea legală împreună cu băiatul, dar va avea surpriza să constate că existând un testament perfect valabil acesta înlătură problema moştenirii legale şi dânsa va urmări să deschidă acest testament şi să-l aplice întocmai în conformitate cu dorinţa ultimă a lui Şerban Ionescu. Atât dânsa cât şi băiatul vor vedea efectiv ce a decis Şerban Ionescu în legătura cu averea sa", a declarat Cătălin Dancu, avocat.

 Actorul a menţionat în testament ce i-a lăsat Magdei Catone. Ea poate cere citirea actului în termen de 6 luni. Se pare însă că actriţa nu mai are răbdare. "Dar dacă dânsa de astăzi a făcut demers şi formalităţile în legătură cu un notar presupun că le-a făcut în legătură cu problemele de succesiune", a mai spus avocatul la România TV.

Trupul neînsufleţit al actorului Şerban Ionescu va fi depus vineri la biserica Batiştei din Bucureşti, înmormântarea urmând să aibă loc sâmbătă, la cimitirul Bellu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel