Selly: N-am avut timp să citesc beletristică. Eu muncesc de la 12 ani

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Selly, în vârstă de 22 ani, a fost întrebat câte cărți a citit.

Răspunsul său a fost: „nici multe, nici puține. Din câte îmi aduc aminte, cred că vreo 15 cărți, excluzând cărțile de când eram foarte, foarte mic. Ultima carte pe care am citit-o și pe care o recomand oricui se numește „Principii” de Ray Dalio. Sunt principii de viață, dar și principii de afaceri. O altă carte care mi-a plăcut foarte mult a fost „Sapiens”, scrisă de Yuval Noah Harari. Dar 90% din lucrurile pe care le-am învățat, le-am învățat căutându-le punctual pe Internet. N-am învățat din cărți să filmez, să editez sau să montez”.

Întrebat de Denise Rifai, la Kanal D, dacă a citit beletristică, Selly a zis: „N-am avut timp. Eu muncesc de la 12 ani. Am citit foarte puține cărți de ficțiune”.

„Muncesc foarte mult. Pare că doar mă distrez. Este foarte greu de văzut munca din spate și tot ce se întâmplă. Am o mare pasiune pentru ce înseamnă business. Când eram mic am făcut programare și eram foarte bun la asta. Încă n-am avut șansa să fac ceva în segmentul IT fiindcă, de la o vârstă foarte fragedă, m-am apucat de vlogging”, a mai zis Selly. 

VEZI ȘI: Elena Cristian (DC Business), rugăminte pentru Selly după ce acesta a zis că între 10.000 și 20.000 euro cheltuiește pe lună

Elena Cristian, fiind analist la DC Business, are o rugăminte la Selly (22 de ani), legată de... business, după ce acesta a zis că între 10.000 și 20.000 euro cheltuiește pe lună.

„Să ne dea și nouă rețeta succesului”, a spus Elena Cristian. Aceasta este rugămintea analistului DC Business pentru Selly.

„Întrebarea este nu ce mănâncă, ci din ce face atâția bani. De unde are atâția bani? Totuși nu este vreun geniu. Are 12 clase. Ce mănâncă... ce mănâncă... Sau cu ce benzină merge... e alt subiect, dar întrebarea este aceasta: de unde face atâția bani? Dacă spune că între 10.000 și 20.000 euro cheltuiește pe lună - și asta... fiind cumpătat - bănuiesc că face măcar 40.000 euro lunar, că doar nu cheltuiește tot ce câștigă într-o lună. Nu ai cum să cheltuiești tot ce câștigi într-o lună doar pe strictul necesar”, a zis Elena Cristian, analist DC Business.

Pe de altă parte, Mircea Badea este curios ce mănâncă de ajunge să cheltuiască o sumă atât de mare lunar.

„Spune că este un om cumpătat. Corect. Ăștia mai predispuși la excese... cheltuiesc alte sume... Altfel, oamenii cumpătați cheltuiesc între 10.000 și 20.000 euro. Dar cât mănâncă? Dar cât plătește chirie? Vă dați seama că dacă n-ar fi cumpătat ar cheltui 100.000 euro lunar”, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN.

CITEȘTE ȘI: Ce ar trebui să facă PSD pentru a câștiga prezidențialele 2024. Răspunsul lui Adrian Năstase / video - https://www.dcnews.ro/ce-ar-trebui-sa-faca-psd-pentru-a-castiga-prezidentialele-2024-raspunsul-lui-adrian-nastase-video_907956.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel