Scandalul divelor: Andreea Marin o atacă dur pe Mihaela Rădulescu - VIDEO

Mihaela_Radulescu_si_Andreea_Marin
Mihaela_Radulescu_si_Andreea_Marin

Războiul dintre Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu pare că nu se va stinge niciodată. Cel mai recent scandal a pornit de la o comparaţie între cele două vedete. Enervată, Andreea Marin a atacat-o dur pe Mihaela Rădulescu în timpul unei emisiuni în direct.

Andreea Marin s-a enervat pentru că incidentul pe care l-a avut cu Natalia Mateuţ a fost comparat cu întâmplarea în urma căreia Mihaela Rădulescu a decis să părăsească România, potrivit click.ro.

"Mihaela Rădulescu a fost de partea acelor publicaţii. De ce să ne ascundem? Acei ziarişti erau la petrecerile ei. Să o spunem direct. A trimis o scrisoare publică bârfindu-şi soţul. A trimis acea scrisoare pentru că o situaţie s-a întors împotriva ei. Ea nu a luat atitudine împotriva presei. A luat o atitudine împotriva acelei părţi a presei care a fost alături de ea şi s-a întors împotriva ei la un moment dat. De ce să ne prefacem că nu vedem acest lucru?", a declarat Andreea Marin, la postul de televiziune B1.

Andreea Marin a precizat foarte clar că ea nu este supărată „pe toată ţara”, după incidentul cu Natalia Mateuţ, ci doar pe câţiva „maimuţoi” care cred că pot să intre cu picioarele în intimitatea oricui.

Andreea Marin a continuat atacul spunând că orice comparaţie cu Mihaela Rădulescu nu o onorează.

"Atunci nu i-a convenit faptul ca s-a întors împotriva sa o situaţie. Să nu facem o comparaţie, nu mă onorează. Fiecare trăieşte ceea ce merită", a spus Andreea Marin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel