Salvare miraculoasă: Fetița resuscitată de Bănicoiu a ieșit din comă - FOTO

În noaptea de luni spre marți, fetița salvată de ministrul Tineretului, Nicolae Bănicioiu, care a resuscitat-o în urma unui accident, a ieșit din comă.

Fetița nu-și mai aduce aminte nimic despre tragedia în care a murit sora ei. Medicii spun că astfel de amnezii sunt frecvente în cazul unor traume severe și că pacienta se va recupera fără probleme.

Ministrul Tineretului și Sportului,  Nicolae Bănicioiu, a mers în vizită la spital, la copila de 11 ani ce a supraviețuit accidentului din județul Buzău.

Ministrul Tineretului, Nicolae Bănicioiu, și șeful CJ Vrancea, Marian Oprișan, au fost martorii unei drame petrecute pe șoseaua București-Buzău. Două fetițe au fost spulberate de un TIR pe trecerea de pietoni în localitatea Limpeziș. Ministrul, medic stomatolog de profesie, a ajuns la puțin timp după accident la locul tragediei, acordând primul ajutor victimelor. Poliția, din câte ne-au declarat martorii oculari, nu intervenise, așteptând ambulanța. Fetițele fuseseră proiectate de TIR într-o baltă, intrând în stop cardio-respirator. Marian Oprișan a chemat ambulanța, apoi l-a sunat pe Raed Arafat, ca să fie trimis un elicopter care să ducă victimele la București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel