Romanița: Soțului meu, fără de care poate că n-aș mai fi acum în viață

romanita_si_adrian_iovan_06306800
romanita_si_adrian_iovan_06306800

Mariajul dintre Romanița și Adrian Iovan a fost umbrit de un incident tragic care le-a marcat fericirea.

Romanița Iovan a scris, în 2006, o carte numită “Cuvântul care ucide”, la puțin timp după ce, Adrian Iovan, l-a împușcat pe Bogdan Iancu, hoțul care dăduse buzna în locuința lor, chiar în toiul nopții. Cartea creatoarei de modă are și o dedicație, închinată regretatului pilot: “Soțului meu, fără de care poate că n-aș mai fi acum în viață”, scrie Wowbiz.

La momentul lansării cărții, Romanița a vorbit fără resentimente despre tragedia sa şi a familiei sale, care a ţinut prima pagină a ziarelor în 2005, dar care i-a distrus liniştea, și bucuria de viaţă.

În cartea ei, vedeta nu a fost nevoită să își imagineze nimic. I-a revenit sarcina să aibă tăria sufletească de a rememora o experiență limită și de a o așterne pe hârtie așa cum a perceptat-o.

Romanița Iovan a trăit coșmarul intruziunii unui necunoscut, în miez de noapte, în propria locuință. A trăit o spaimă teribilă și după ce Adrian Iovan l-a împușcat pe acel tânăr, au urmat alte săptămâni de coșmar. Motivul? S-a ajuns până la a se cataloga legitima apărare drept crimă, hoțul devenind pe unele ecrane TV un veritabil erou, după cum scria presa la acea vreme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel