Rezultate alegeri 2016. Un alt lider PNL a demisionat

Andrei Iordache, Președintele interimar al PNL Slatina și-a anunțat luni demisia de la conducerea organizației municipale de partid. Iordache a fost candidatul pe locul secund pe lista PNL pentru Senat în județul Olt.

"Aşa cum am promis, în urma rezultatului de ieri, demisionez din funcţia de preşedinte al PNL Slatina. Mulţumesc tuturor slătinenilor!", este mesajul postat luni de Andrei Iordache pe pagina sa de facebook.

Iordache a confirmat luni, pentru AGERPRES, că demisionează de la conducerea PNL Slatina, motivul fiind rezultatele PNL la alegerile parlamentare în municipiul reşedinţă de judeţ.

"Rezultatele PNL la Slatina sunt foarte slabe - şi la nivel judeţean sunt slabe - dar în condiţiile în care am spus înainte de alegeri că voi demisiona din funcţia de preşedinte interimar al PNL Slatina dacă nu obţinem un scor bun în municipiu, mi-am respectat promisiunea şi am demisionat", a spus, pentru AGERPRES, Andrei Iordache.

În municipiul Slatina, PNL a obţinut circa 15% din voturi, iar la nivel judeţean aproximativ 16% din voturi la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel