Rezultate alegeri 2016. Chirieac: Eroarea care a îngropat PNL

Analistul politic Bogdan Chirieac, prezent prin legătură telefonică în studioul România TV, a vorbit despre strategia care a îngropat PNL la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

PNL s-a înecat în propria propagandă. Ei au luat fosta propagandă, fosta presă băsistă și-au însușit-o și au crezut în ea, uitând că după 2010, Băsescu a pierdut tot ce putea să piardă, doar că Băsescu avea Sistemul, deci avea butoanele insistuțiilor de forță. PNL nu a avut aceste butoane. Trebuie să vedem cât a fost vina doamnei Gorghiu. Nu cred că aceasta a ținut în mod deosebit să meargă cu domnul Cioloș abțibild în această campanie. Trebuie în partidul lor să se lămurească, dacă a fost alegerea lui Iohannis, cine a venit cu ideea cu Cioloș care în mod evident era greșită. Nu poți să ai un Guvern cu încredere de 1% și să minți că de fapt are încredere de 47%. Cât să își bată joc consultanții politici de tine fără ca tu să bagi de seamă?, a declarat Bogdan Chirieac la România TV.

Totodată, analistul politic consideră că USR a avut o legătură cu privire la rezultatul drastic pe care l-a obținut PNL la algerile parlamentare.

USR aproape că a înghițit PNL-ul. Ei nu s-au luptat cu USR sub niciun fel de formă și în felul ăsta lumea s-a dus către USR., a adăugat Chirieac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel