Rezultate alegeri 2016. Chirieac: Eroarea care a îngropat PNL

[] []

12 dec 2016 / 14:05
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Analistul politic Bogdan Chirieac, prezent prin legătură telefonică în studioul România TV, a vorbit despre strategia care a îngropat PNL la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

''PNL s-a înecat în propria propagandă. Ei au luat fosta propagandă, fosta presă băsistă și-au însușit-o și au crezut în ea, uitând că după 2010, Băsescu a pierdut tot ce putea să piardă, doar că Băsescu avea Sistemul, deci avea butoanele insistuțiilor de forță. PNL nu a avut aceste butoane. Trebuie să vedem cât a fost vina doamnei Gorghiu. Nu cred că aceasta a ținut în mod deosebit să meargă cu domnul Cioloș abțibild în această campanie. Trebuie în partidul lor să se lămurească, dacă a fost alegerea lui Iohannis, cine a venit cu ideea cu Cioloș care în mod evident era greșită. Nu poți să ai un Guvern cu încredere de 1% și să minți că de fapt are încredere de 47%. Cât să își bată joc consultanții politici de tine fără ca tu să bagi de seamă?'', a declarat Bogdan Chirieac la România TV.

Totodată, analistul politic consideră că USR a avut o legătură cu privire la rezultatul drastic pe care l-a obținut PNL la algerile parlamentare.

''USR aproape că a înghițit PNL-ul. Ei nu s-au luptat cu USR sub niciun fel de formă și în felul ăsta lumea s-a dus către USR.'', a adăugat Chirieac.

[citeste si]

loading...

Te-ar putea interesaloading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.11