Regele Mihai va decora mai multe companii înainte de Crăciun

Familia Regală a României va petrece sărbătorile de iarnă la Castelul de la Săvârșin, potrivit unui comunicat remis de Biroul de Presă al Majestății Sale Regele Mihai. În această perioadă la reședința regală din Săvârșin vor avea loc mai multe evenimente, printre care și decernarea unor titluri pe care Regele Mihai le va conferi mai multor companii.

Întreaga Familie Regală a României se va afla cu prilejul Crăciunului și a Anului Nou la Săvârșin - alături de Majestățile Lor Regele Mihai și Regina Ana vor fi Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare, Principele Radu, Principesa Maria, Principele Nicolae și sora lui, Elisabeta Karina.

Începând cu 22 decembrie, pe la castel vor trece mai multe grupuri de colindători. Pe 23 Familia Regală va oferi 300 de pachete cu daruri familiilor nevoiașe din Săvârșin. În același comunicat se arată că oferirea acestor pachete este posibilă cu ajutorul companiei Electrolux, unul din liderii mondiali în producţia de aparate electrocasnice sau de uz profesional, cu vânzări anuale de peste 40 de milioane de produse în 150 de ţări. Electrolux România a avut anul trecut o cifră de afaceri de circa 107 milioane de euro și pierderi nete de circa 825.000 de euro. Compania a avut anul trecut un număr mediu de circa 1000 de angajați, suedezii deținând o fabrica la Satu Mare.

Tot pe 23 decembrie, de la ora 14, Regele va conferi titlul de „Furnizor al Casei Regale a României” mai multor companii:

SC Edy International Spedition SA - prezent de 20 de ani pe piață, este cel mai mare transportator rutier de mărfuri generale din Romania, dar cu o activitate extinsă în toată Europa. Compania deține cea mai mare flota din țară, cu peste 1000 de ansambluri, activitatea sa fiind coordonată prin cele patru centre operaționale din București, Timișoara, Deva și Turda. O lovitură grea pentru Edy Spedition a reprezentat-o decesul patronului Alin Alexandru Popa, supranumit „regele transporturilor din România”, într-un accident rutier, pe 30 mai 2012. Vârful întreprinderii a fost atins în 2008, când cifra de afaceri era de 150 de milioane de euro, 43% din transporturi rutiere şi 46% din distribuţia de carburanţi.

SC Eurosilver SRL - a luat ființă în anul 1995 și are ca obiect de activitate fabricarea bijuteriilor și articolelor similare din metale și pietre prețioase și semiprețioase. Cu sediul în Arad, firma are un capital social declarat de 8150 de lei. Este principalul producător de bijuterii din argint din România, cu exporturi în Italia și Germania. SC Eurosilver SRL face parte dintr-un grup de firme ce cuprinde SC Silvermoda SRL și SC Metaltex SRL, și administrează șase magazine en-detail sub numele Silverpoint.

SC Mobil Art SRL - firmă producătoare de mobilă, cu sediul în București. Produce mai multe tipuri de mobilă:  pentru bucătărie, dormitor, living, dressing-uri, camere de tineret sau office-uri.

Întreprindere Individuală Daniel Andronache - firmă înregistrată din data de 15 octombrie 2012, cu sediul în județul Arad, orașul Săvârșin.

SC Carpatcement Holding SA - unul dintre cei mai importanți producători de ciment din România. Compania a fost înființată în 2004 de grupul german HeidelbergCement, prin fuziunea companiei de management Carpatcement Romania SRL și a fabricilor de ciment pe care le deținea: Bicaz, Deva și Fieni. Companiile grupului HeidelbergCement în Romania au avut în 2011 o cifră de afaceri de aproximativ 221 milioane Euro, dintre care Carpatcement Holding a avut o cifră de afaceri de 186,5 milioane de euro. Carpatcement Holding a obținut în 2011 un profit net de 39 milioane de euro. Asta în condițiile în care profitul net obținut de companiile grupului HeidelbergCement în Romania, în anul 2011, a fost de aproximativ 32 milioane de Euro. SC Carpatcement Holding SA are în prezent aproximativ 870 de angajați, președinte fiind Mihai Rohan, iar director general Florian Aldea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel