Urmărește emisiunea live


Regele Mihai I: Sper ca prezumţia de nevinovăţie să funcţioneze

regele_mihai_1
regele_mihai_1
Biroul de Presă al Majestăţii Sale Regelui Mihai I a emis un comunicat referitor la anunţul apărut în presă din Statele Unite referitor la arestarea Principesei Irina, una din fiicele Regelui Mihai. 

"Majestatea Să Regele Mihai I a luat cunoştinţă cu profundă tristeţe despre evenimentele legate de Principesa Irina a României, fiica să. Majestatea Să şi întreagă Familie Regală speră că justiţia americană şi instanţele Statului Oregon vor soluţiona în cel mai just şi mai rapid mod cu putinţă acest caz. Majestatea Să speră, de asemenea, că prezumţia de nevinovăţie să funcţioneze, aşa cum este legal şi moral, de la început şi până la sfârşitul acestui nefericit eveniment", reiese din comunicatul emis de Biroul de Presă al Majestăţii Sale Regelui Mihai I.

Principesa Irina, fiica regelui Mihai, şi soţul ei, John Wesley Walker, au fost arestaţi joi în Statele Unite pentru organizarea unor lupte de cocoşi, anunţă portalul OregonLive.com.  În vârstă de 60 de ani, Irina Walker şi soţul ei, John Wesley Walker, sunt suspectaţi că au găzduit cel puţin 10 asemenea întreceri, la fermă lor de lângă Irrington, între aprilie 2012 şi mai 2013.  Conform Oregon Live, aceste concursuri, care sunt ilegale în toate cele 50 de state americane, le aduceau câştiguri de 2.000 de dolari pe zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel