Reacțiile după ce Trump s-a făcut de râs prin lansarea colecției de abțibilduri: „Chiar când credeam că nu se poate umili mai mult decât a făcut-o deja”

Reacțiile după ce Trump s-a făcut de râs prin lansarea colecției de abțibilduri: „Chiar când credeam că nu se poate umili mai mult decât a făcut-o deja”/ Sursa foto Twitter Aaron Rupar
Reacțiile după ce Trump s-a făcut de râs prin lansarea colecției de abțibilduri: „Chiar când credeam că nu se poate umili mai mult decât a făcut-o deja”/ Sursa foto Twitter Aaron Rupar

Donald Trump și-a făcut joi apariția în universul benzilor desenate, iar reacțiile de batjocură nu au întârziat să apară pe internet. 

 

Într-un anunț atent urmărit, și-a prezentat colecția „oficială Donald Trump Digital Trading Card”, lipind de postare o poză cu el însuși în costum de super-erou, pelerină și cu o centură pe care scrie „Trump Champion”, scrie The Guardian.

„Tocmai când credeam că acest escroc nu se poate umili mai mult decât a făcut-o deja”, a scris John Kiriakou, un informator al CIA devenit autor, „postarea chiar există. Acesta a fost marele anunț.”

Miercuri, Trump a folosit platforma sa Truth Social media – creată după ce a fost dat de pe Twitter pentru că a incitat la atacul Capitoliului – pentru a anunța un „eveniment major”.

Acel videoclip îl prezenta pe Trump spunând că „America are nevoie de un super-erou” peste o animație cu el însuși stând în fața Turnului Trump, rupându-și hainele, cum scopul să dezvăluie un costum de super-erou; apoi a tras lasere din ochi.

Unii utilizatori ai rețelelor de socializare au crezut că Trump ar putea anunța candidatura pentru a fi președintele Camerei SUA, o manieră ciudată, care teoretic este posibilă, promovată de unii republicani de dreapta.

Dar când anunțul a venit joi, Trump a spus că doar le oferă suporterilor „abțibilduri ediție limitată cu ARTA uimitoare a vieții și carierei mele”. El a promis că se vor dovedi „foarte asemănătoare cu cele de baseball, dar sperăm că mult mai incitante”.

„CUMPĂRAȚI-LE ACUM!” a scris fostul președinte, în vârstă de 76 de ani, deasupra imaginii cu el însuși stând într-un ring pentru box, 
încortându-și mușchii un tricou roșu și purtând cizme înalte albastre inscripționate cu „45” (numărul său prezidențial) și un steag american pe post de pelerină.

Abțibildurile, a spus candidatul declarat pentru nominalizarea republicană în 2024, costă „Numai 99 USD fiecare” și „ar fi un cadou grozav de Crăciun”.

„Nu așteptați”, a adăugat Trump. „Vor dispărea, cred, foarte repede!”

Nevoia de fonduri a lui Trump a crescut recent, pe fondul unui pericol legal fără precedent asupra afacerilor sale.

De asemenea, a primit o lovitură în sondaje cu privire la nominalizarea GOP în 2024, ajungând la o diferență de peste 10 procente de guvernatorului Florida, Ron DeSantis.

Joi, pe fondul glumelor răspândite după „anunțul major” al lui Trump, Santiago Mayer, director executiv al Voters Tomorrow, a scris: „Anunțul major al lui Donald Trump este că își vinde propriile cărți Pokémon”.

Ginger Gibson, editor senior la Washington pentru NBC Digital, a scris: „Anunțul major al lui Donald Trump pare să fie că el încă crede că oamenii îi vor da 99 de dolari atunci când el va cere”.

Sarah Rumpf, un editor colaborator la Mediate, un organ de supraveghere a mass-media, a spus: „Este, în mod hilar, ceva mai prostesc decât mă așteptam”.

Philip Bump, editorialist de la Washington Post, a spus că Trump „pierde contactul cu realitatea”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel