Rămășițele unui om mutant au fost descoperite de cercetători

Creatura cu cap de pește și corp de dimensiunui foarte mici, ar putea fi declarata drept ființă umană dacă oamenii de știință vor putea dovedi asta în urma testelor ADN, scrie  Până acum acesta a fost salutat ca o dovadă a vieții extraterestre, un vizitator mumificat de pe altă planetă. La zece ani după ce rămășițele unui "extraterestru" au fost descoperite, acestea au fost declarate ca fiind umane de oamenii de știință de la Stanford într-un nou film documentar intitulat Sirius.

Deoarece resturile de umanoid mici - cunoscut sub numele de "Atacama Humanoid" și poreclit Ata - au fost descoperite în deșertul Atacama din Chile acum 10 ani, nu a existat multe speculații cu privire la originile sale. Teoriile au fost că oasele au aparținut unui făt avortat, sau unei maimuțe, sau chiar unui extraterestru care a aterizat pe pământ. Acum, oamenii de știință de la Universitatea Stanford au efectuat teste ADN concludente care au demonstrat că rămășițele sunt cele ale unui om mutant.

În săptămânile de dinaintea premierei documentarului Sirius, pasionații de OZN-uri au devenit tot mai încântați de faptul că filmul ar putea anunța un progres major în căutare de forme de viață extraterestre.

Experții spun că scheletul are cu siguranță multe din semne distinctive ale strămoșilor noștri , în special, un cap mare, umbrind un corp mic.

Potrivit ziarului local din Chile, un om pe nume Oscar Munoz a fost descoperitorul, la 19 octombrie 2003, când a fost în căutarea pentru obiecte cu valoare istorică din La Noria, un oraș fantomă în deșertul Atacama. Lângă o biserică abandonată, Munoz a găsit o pânză albă ce conținea, potrivit ziarului, "un schelet ciudat nu mai mare de 15 cm, de mărimea unui stilou. Era fost o creatură cu dinți tari, un cap bombat cu o umflătură ciudată pe partea de sus. Corpul său părea mumificat perfect și avea o culoare închisă. Spre deosebire de oameni, a avut nouă coaste.

"După șase luni de cercetare, oamenii de știință de la conducerea Universității Stanford, susțin că umanoidul Atacama rămâne un mister profund,", a declarat medicul și fondatorul proiectului Dr. Steven Greer. "Am călătorit la Barcelona la sfârșitul lunii septembrie 2012, pentru a obține raze X detaliate și am prelevat probe genetice de testare de la Universitatea Stanford. Umanoidul conținea material specific măduvei osoase, văzut la microscop pe disecție care a fost adus la Barcelona pentru cercetări."a concluzionat expertul.

Vezi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel