Radu Zamfir și-a reluat activitatea, la o săptămână după accidentul aviatic

dr. radu zamfir
dr. radu zamfir

Medicul Radu Zamfir a fost externat duminică, iar luni și-a reluat activitatea în Centrul de chirurgie digestivă şi transplant hepatic Fundeni, la o săptămână după accidentul aviatic din Apuseni.

„Doctorul Radu Zamfir a fost internat în Centrul de Chirurgie Generală şi Transplant Hepatic a Institutului Clinic Fundeni, în perioada 22-26 ianuarie, interval în care a făcut fizioterapie şi a urmat un tratament homeopat specific şocului posttraumatic. Examinarea IRM (explorare imagistică prin care se obţin secţiuni tomografice - n.r.) efectuată în cursul zilei de 23 ianuarie nu a arătat niciun fel de leziuni somatice”, a declarat managerul Institutului Clinic Fundeni, dr. Carmen Orban, conform gandul.info.

Ea a mai arătat că, înainte de reluarea activității, medicul Zamfir a fost evaluat prin două examene psihologice consecutive, rezultatele acestora indicând „o stare psihică normală”.

„Examenele psihologice atestă faptul că medicul Zamfir este într-o stare psihică normală. Luni, dr. Radu Zamfir s-a întors la serviciu, urmând deocamdată un program de reintegrare profesională, care prevede reluarea treptată a activităţii operatorii”, a adăugat Carmen Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel