RADET oferă apă neagră de Sărbători locuitorilor din Drumul Taberei - Vezi GALERIE FOTO

Locuitorii din Drumul Taberei s-au trezit chiar de Sărbători că la robinete le curge apă caldă plină de rugină. Chiar de Crăciun, în zilele de 27 şi 28 decembrie, locatarii s.-au trezit în primă instanţă fără apă caldă iar când, în cele din urmă, aceasta a venit era maronie. Reprezentanţii RADET susţin că problema a fost cauzată de o ţeavă din reţeaua secundară care a trebuit înlocuită.

Oamenii au făcut sesizări către companie iar reparaţiile au fost făcute, doar că în cel 2 zile de Crăciun au fost nevoiţi să încălzească apa la aragaz sau pe calorifere. "În 27 când am dat drumul la apă nu mergea, iar când a venit era neagră. Ce era să fac. Am lăsat nişte sticle de apă pe calorifer ca să pot spăla copilul care are 2 ani", ne-a povestit un locuitor afectat de defecţiunea RADET.

"În data de 27.12.2011, orele 10-14 a avut loc o avarie pe canal-distanţă, aferent blocului TD45. Pentru remedierea acesteia a fost necesară oprirea furnizarii apei calde menajere din punctul termic (PT) 4/7 pe ramura care alimenta şi blocul M13, menţionat de dumneavoastră. În data de 28.12.2011, între orele 7.00-14.00 s-au continuat şi finalizat lucrarile de remediere a avariei.", a explicat pentru DeCe News, Mădălina Dolcescu, Specialist relaţii publice din cadrul RADET.

Chiar şi după schimbarea ţevii care a generat problema, apa caldă tot curge tulbure şi, chiar dacă nu sunt vizibile cu ochiul liber, impurităţile există.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel