RAAPPS: Folosința Casei Dante, coordonată de către SPP, din aprilie 2012

RAAPPS a răspuns unei cereri a Departamentului de Comunicare Publică a Guvernului, cu privire la imobilele Vila Lac 3 şi Casa Dante, precizând că, până în prezent, nu s-a primit nicio solicitare pentru ca imobilul Casa Dante să aibă destinaţia prevăzută de legea privind acordarea unor drepturi foştilor şefi de stat, însă, începând cu luna aprilie a acestui an, ”folosința Casei Dante a fost coordonată de către SPP”.

Într-un document RAAPPS remis Guvernului şi semnat de directorul general al Regiei, Georgian Gabriel Sandu, se arată că “începând cu luna aprilie 2012, folosinţa Casei Dante a fost coordonată de către SPP. Din mai 2011 şi până în prezent în Casa Dante nu au mai avut loc activităţi de reprezentare şi protocol”.

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri că în momentul în care a devenit prim-ministru a fost informat că „imobilul Casa Dante a fost declarat cu regim închis, deşi aparţine Guvernului”. „Eu nu am avut voie să vin aici, nici secretarul general al Guvernului, deşi este şef al RAAPPS. După ce preşedintele Băsescu a fost suspendat, preşedintele Antonescu a dat dispoziţii celor de la SPP să ne permită accesul în imobil”, a explicat Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel