Proiect domeniile '.ro'. Ministrul Comunicațiilor, anunț

Proiectul de lege privind reglementarea domeniilor '.ro' ar putea fi gata în septembrie și adoptat în ședința de Guvern, iar ulterior actul normativ va ajunge în Parlament, a declarat, joi, ministrul Comunicațiilor, Augustin Jianu, potrivit Agerpres.

'Nu ne grăbim deloc cu această reglementare privind domeniile '.ro'. Ne propunem ca, în septembrie, proiectul de lege să fie gata, să-l prezentăm și să-l aprobăm în Guvern, iar ulterior să ajungă în Parlament. ”, a declarat Jianu.

Proiectul a fost supus consultării publice. 627 de persoane au completat chestionarul online.

Ulterior încheierii sesiunii de consultare publică, în intervalul 1 martie — 30 iunie 2017, un grup inter-instituțional va redacta proiectul de lege, pornind de la punctele de vedere primite, iar în 31 martie MCSI va organiza o întâlnire la sediul ministerului pentru a consulta părțile interesate cu privire la elaborarea proiectului de lege privind reglementarea Domeniului de Nivel Superior '.ro'.

De asemenea, în luna iulie, ministerul va publica spre consultare proiectul de lege, pentru cel puțin 30 de zile, timp în care instituția va organiza cel puțin o dezbatere pe marginea acestuia.

În toamna acestui an, în luna septembrie, ca urmare a procesului de consultare publică, Ministerul Comunicațiilor va prezenta forma finală a proiectului de lege în ședință de Guvern.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel