Prințul Harry duce dorul ținutului natal în timp ce Meghan cere o viață perfectă peste ocean

Sursă foto: Instagram (@sussexroyal)
Sursă foto: Instagram (@sussexroyal)

Prințul Harry duce dorul țării sale natale, conform unor experți regali. 

Prințului Harry i-ar fi ”dor de casă”, în ciuda încercărilor ducesei Meghan Markle de a crea ”viața perfectă din LA”, susține un expert regal. Ducele și ducesa s-au alăturat la începutul lunii lui William, Kate și altor membri ai familiei regale pentru celebrările Jubileului, primul eveniment de la plecarea celor doi din Marea Britanie.

Un expert regal citat de The Sun crede că prințului îi este ”dor de casă”, în ciuda faptului că perechea își construiește o ”viață perfectă în LA” după ce au părăsit Marea Britanie și Familia Regală. 

”Harry pare nefericit”

Autorul Duncan Larcombe a afirnat pentru publicația Closer ”Îi este dor de casă. Harry joacă brusc polo din nou și bea cu noii săi prieteni – toate lucrurile pe care obișnuia să le facă în Marea Britanie. Meghan îl încurajează pe margine, creându-i această viață perfectă în LA pentru a justifica plecarea din Marea Britanie. Dar ceva nu pare să se potrivească. Harry pare nefericit.”

Larcombe a adăugat: ”El trăiește acolo într-un exil auto-impus, iar Harry este o persoană foarte sociabilă. În anii săi de formare, a avut mulți prieteni, inclusiv pe fratele său înstrăinat William și a petrecut mereu timp cu ei. „Uneori trebuie să se întrebe dacă a meritat la tot ce a renunțat”.

Imaginea ducesei Meghan Markle se clatină în SUA  

Imaginea lui Meghan Markle ”se prăbușește” în SUA, pe măsură ce fanii se întreabă de ce ducesa își păstrează titlul regal, sugerează un sondaj. În urma unui nou sondaj YouGov, doar 45% au acum o viziune ”favorabilă sau oarecum favorabilă” asupra ducesei de Sussex. 

Nile Gardiner, un expert regal a dezvăluit: ”Popularitatea lui Meghan și a lui Harry în SUA a scăzut semnificativ de-a lungul anului, iar aceasta va continua să scadă”.  

”Imaginea lui Meghan se prăbușește în SUA, așa cum se întâmplă și în Marea Britanie. Regina este extrem de admirată în SUA, la fel ca și prințul William și ducesa de Cambridge”, mai spune Gardiner, conform The Sun. Citește mai multe AICI.  

Harry și Meghan primesc ultima șansă  

Meghan Markle și Prințul Harry se află în fața ultimei șanse cu Familia Regală și ar putea fi excluși complet dacă vor dezvălui momente private ale Jubileului, a susținut un expert. Autorul Duncan Larcombe spune că cei doi duci de Sussex au vizitat Marea Britanie pentru a ”repara relațiile”, dar au dat peste un ”zid” față de câțiva membri ai familiei regale.  

Cuplul s-a bucurat de întâlniri cu regina, Charles și Camilla în timpul șederii lor la Frogmore Cottage pentru Jubileu.   

Cu toate acestea, s-a lăsat de înțeles că Majestatea Sa a interzis unui fotograf privat să facă fotografii în timp ce a întâlnit-o pe micuța Lilibet, totul din cauza temerilor că fotografiile ar fi distribuite rețelelor de televiziune din SUA. Se crede că ducii de Sussex s-au întâlnit doar o dată cu William și Kate, la slujba publică de mulțumire de la St. Paul's.  

În timpul evenimentului, ducii de Sussex și ducii de Cambridge nu s-au salutat reciproc și nici nu s-au schimbat priviri. Citește mai multe AICI.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel