Imaginea ducesei Meghan Markle se clatină în SUA. Fanii îi pun la îndoială titlul regal

Foto: Instagram Sussex Royal
Foto: Instagram Sussex Royal

Imaginea ducesei Meghan este afectată de faptul că în ciuda repulsiei față de familia regală, aceasta încă folosește titlul de ducesă. 

Imaginea lui Meghan Markle ”se prăbușește” în SUA, pe măsură ce fanii se întreabă de ce ducesa își păstrează titlul regal, sugerează un sondaj. În urma unui nou sondaj YouGov, doar 45% au acum o viziune ”favorabilă sau oarecum favorabilă” asupra ducesei de Sussex.

Nile Gardiner, un expert regal a dezvăluit: ”Popularitatea lui Meghan și a lui Harry în SUA a scăzut semnificativ de-a lungul anului, iar aceasta va continua să scadă”.

”Imaginea lui Meghan se prăbușește în SUA, așa cum se întâmplă și în Marea Britanie. Regina este extrem de admirată în SUA, la fel ca și prințul William și ducesa de Cambridge”, mai spune Gardiner, conform The Sun

Ducesa nu este atât de populară pe cât lasă să se creadă

”Imaginea lui Meghan scade semnificativ în SUA”, a adăugat expertul.

Gardiner a mai susținut că fanii familiei regale din SUA sunt ”nedumeriți” de motivul pentru care Meghan își păstrează încă titlul de ducesă de Sussex.

”Mulți americani sunt nedumeriți de ce este încă Ducesa de Sussex când vorbește atât de mult împotriva monarhiei. Nu există niciun motiv întemeiat pentru a deține încă un titlu regal”, a spus Gardiner.

Harry și Meghan primesc ultima șansă

Meghan Markle și Prințul Harry se află în fața ultimei șanse cu Familia Regală și ar putea fi excluși complet dacă vor dezvălui momente private ale Jubileului, a susținut un expert. Autorul Duncan Larcombe spune că cei doi duci de Sussex au vizitat Marea Britanie pentru a ”repara relațiile”, dar au dat peste un ”zid” față de câțiva membri ai familiei regale.

Cuplul s-a bucurat de întâlniri cu regina, Charles și Camilla în timpul șederii lor la Frogmore Cottage pentru Jubileu. 

Cu toate acestea, s-a lăsat de înțeles că Majestatea Sa a interzis unui fotograf privat să facă fotografii în timp ce a întâlnit-o pe micuța Lilibet, totul din cauza temerilor că fotografiile ar fi distribuite rețelelor de televiziune din SUA. Se crede că ducii de Sussex s-au întâlnit doar o dată cu William și Kate, la slujba publică de mulțumire de la St. Paul's.

În timpul evenimentului, ducii de Sussex și ducii de Cambridge nu s-au salutat reciproc și nici nu s-au schimbat priviri. Citește mai multe AICI

Meghan Markle i-ar fi interzis Prințului Harry să se întâlnească cu prietenii din Marea Britanie

Se pare că Meghan Markle a vrut să iasă din Marea Britanie cât mai repede posibil și nici măcar nu i-ar fi oferit timp prințului Harry să reia legătura cu vechii săi prieteni.

Ducele și ducesa de Sussex au fost în Marea Britanie săptămâna trecută, alături de copiii lor Archie, de 3 ani, și Lilibet, de 1 ani, pentru a sărbători Jubileul de Platină al Reginei. Potrivit rapoartelor oficiale, ei au participat doar la două evenimente. Au urmărit parada Trooping the Color pe 2 iunie și au fost la slujba de mulțumire de la Catedrala Sf. Paul a doua zi.

Apoi, pe 4 iunie, au sărbătorit prima zi de naștere a lui Lilibet, alături de alți prieteni apropiați și familia la Frogmore Cottage din Windsor. Cu toate acestea, ei nu au rămas pentru Concursul Jubileului de Platină din 5 iunie.

În schimb, au zburat înapoi acasă în California cu un avion privat de pe aeroportul Farnborough din Anglia la 13:30, în timp ce restul familiei regale s-a adunat pentru a urmări parada de la Palatul Buckingham. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel