Urmărește emisiunea live


Meghan Markle i-ar fi interzis Prințului Harry să se întâlnească cu prietenii din Marea Britanie

Foto: Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Foto: Facebook Familia Regală a Marii Britanii

Ducele și ducesa de Sussex au zburat din Anglia în timp ce membrii regali au participat la ultima zi a Jubileului de Platină, duminică, 5 iunie.

Se pare că Meghan Markle a vrut să iasă din Marea Britanie cât mai repede posibil și nici măcar nu i-ar fi oferit timp prințului Harry să reia legătura cu vechii săi prieteni.

Ducele și ducesa de Sussex au fost în Marea Britanie săptămâna trecută, alături de copiii lor Archie, de 3 ani, și Lilibet, de 1 ani, pentru a sărbători Jubileul de Platină al Reginei. Potrivit rapoartelor oficiale, ei au participat doar la două evenimente. Au urmărit parada Trooping the Color pe 2 iunie și au fost la slujba de mulțumire de la Catedrala Sf. Paul a doua zi.

Apoi, pe 4 iunie, au sărbătorit prima zi de naștere a lui Lilibet, alături de alți prieteni apropiați și familia la Frogmore Cottage din Windsor. Cu toate acestea, ei nu au rămas pentru Concursul Jubileului de Platină din 5 iunie.

În schimb, au zburat înapoi acasă în California cu un avion privat de pe aeroportul Farnborough din Anglia la 13:30, în timp ce restul familiei regale s-a adunat pentru a urmări parada de la Palatul Buckingham.

Prințul Harry și Meghan Markle au publicat o poză cu fiica lor, Lilibet Diana

Prima poză a micuței Lilibet Diana a apărut cu ocazia primei ei aniversări. 

Prinţul Harry şi Meghan Markle au făcut publică luni o nouă fotografie care o înfăţişează pe fiica lor, Lilibet, sărbătorind prima aniversare, weekendul trecut, la un picnic organizat de prietena și apropiata lor, Misan Harriman, relatează marţi Reuters și Agerpres. Lilibet a fost surprinsă stând pe iarbă şi zâmbind larg, într-o rochiţă albastră vaporoasă şi cu o fundă albă prinsă în părul roşcat, într-un instantaneu realizat sâmbătă de Misan Harriman, prietenă apropiată a familiei, potrivit unui purtător de cuvânt.

Un punct culminant al întâlnirii intime de la Frogmore Cottage din Windsor a fost un tort realizat de cofetarul american Claire Ptak, care a creat tortul de nuntă pentru ducele şi ducesa de Sussex în 2018.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a născut în California în 2021 şi a fost botezată după regina Elisabeta a II-a, pe care familia o alinta Lilibet când era mică, dar şi după prinţesa Diana, mama prinţului Harry. Familia, care locuieşte în Montecito, California, s-a aflat în Marea Britanie săptămâna trecută cu ocazia Jubileului de platină al reginei. 

Prințul Louis a furat prim-planul la Jubileul Reginei. A scos limba, s-a strâmbat și a încercat să își pună mama la punct

Prințul Louis, în vârstă de 4 ani, a dat dovadă de foarte multă personalitate în timpul Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta II. 

Ultima zi a celebrării Jubileului de Platină a Reginei a fost plină de și mai mult fast, spectacol și o serie de parade și nu a fost lipsită de alte momente amuzante, mulțumită unuia dintre cei mai tineri membri ai familiei regale. Prințul Louis, în vârstă de patru ani, a făcut spectacol când a încercat să întreacă mai multe limite cu mama sa, Catherine, ducesa de Cambridge.

În timpul evenimentului de duminică din centrul Londrei, Prințul Charles, moștenitorul tronului, și fiul, Prințul William, au participat cu familiile lor din zona din fața Palatului Buckingham.

Cu această ocazie, Prințul Louis a reamintit lumii că, deși este membru al familiei regale, este doar un copil de patru ani, scrie abc.net. În timpul festivităților, în a patra zi, tânărul prinț părea să aibă un tantrum, după ce mama sa i-a scos din gură degetul pe care îl sugea. Când mama lui s-a aplecat să îi vorbească, Louis a înfruntat-o prompt, punându-i mâna pe gură.

Dar Louis nu s-a mulțumit cu atât.

Când ducesa i-a făcut semn celui mic să urmărească parada, Louis a scos limba la ea, folosindu-se și de mâini pentru a completa strâmbătura, ducând degetul mare la nas și mișcă degetele rămase.

Chiar și Mike Tindall, soțul Prințesei Anne, fiica Reginei Elisabeta, a încercat în glumă să-i atragă atenția micului prinț, făcându-i semn lui Louis că are ochii pe el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel