Prințul Albert de Monaco a cumpărat bradul de Crăciun creat de un român

Alexandru-Ciucu-brad-3
Alexandru-Ciucu-brad-3

Un brăduț, creat de designerul Alexandru Ciucu în 40 de zile, pentru festivalul caritabil al brazilor de Crăciun de la Monte Carlo, a fost achiziționat chiar de către prinţul Albert de Monaco, în cadrul unei licitaţii caritabile organizate de Action Innocence Monaco pentru a strânge fonduri în scopul protecţiei internaţionale a minorilor împotriva efectelor negative ale internetului, potrivit unui comunicat.

Produsul nonconformist, numit "Cheia către stele", pentru care Prinţul Albert de Monaco a plătiti suma de 2.000 de euro, este deja aşezat, pe toată durata sărbătorilor, în Palatul Princiar din Monaco, în zona privată, unde Familia Princiară se poate bucura de el în liniște.

Alexandru Ciucu, furmizor oficial al Casei Regale din România, a participat, în premieră pentru țara noastră, alături de mari case de modă internaţionale - Chanel, Dior, Prada, Cartier, Gucci, Valentino, Bulgari -, la acest festival.

"Bradul meu a fost unul stilizat, realizat din globuri aurii aşezate în formă de brad pe o pânză de catifea roşie, culoarea regală, iar sub el se află o cheie aurită, culoarea excelenţei, a luxului şi opulenţei, uşor supradimensionată, simbolizând accesul către divinitate. Tot ansamblul este încadrat de o ramă groasă, aurie, pusă pe un cadru de lemn şi îmbrăcată în organza. Pe interiorul ramei, de jur împrejur, am pus o instalaţie electrică cu 500 de beculeţe pentru a menţine spiritul Crăciunului", a explicat designerul.

"Licitația a fost extraordinară  Au fost 31 de brazi. Al meu a intrat al cincilea. Cel mai important este că a fost cumpărat chiar de Alteța Sa Regală, Prințul de Monaco. Este o surpriză la care nu mă așteptam. Sunt emoționat, sunt fericit, în același timp. Nu am avut avut nici măcar o dată ideea că ar putea cumpăra chiar bradul meu", a declarat Alexandru Ciucu, la finalul licitației.

Reprezentanţi ai familiilor regale ale Europei, din înalta societate monegască, precum şi oameni de afaceri de diferite naţionalităţi au luat parte la evenimentul caritabil organizat la Hotel de Paris din Monte Carlo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel