Patronul unei echipe din Liga I, INTERZIS pe stadioane un an. ”Am crezut că cer buletinul de ochii lumii”

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Patronul unei echipe din Liga 1 a fost interzis pe stadioane timp de un an de zile, după ce a provocat un incident. 

Este vorba despre Adrian Mititelu Jr, patronul echipei FC U Craiova 1948, iar suspendarea vine după ce la meciul dintre echipa sa şi Rapid Bucureşti, o sticlă de apă a fost aruncată în direcţia unui jucător vişiniu. 

”Mi s-au luat date de pe buletin numai mie, jandarmul a fost foarte politicos. Am crezut că îmi dă doar amendă. Dar nu pot să cred. Ce-am făcut să fiu interzis un an? Nu poţi face apel, e executorie sancţiunea, durează şi un an.

Am crezut că cer buletinul de ochii lumii. N-am mai păţit aşa. Cum să fie interzis un patron de club un an de pe stadioane? Dacă eram antrenor, ce se întâmpla?!", a declarat Adrian Mititelu jr pentru Adevărul

Explicaţii după meci. Către cine s-a aruncat sticla 

"Normal că s-au încins nervii pentru că nu e normal. După 14 meciuri, să ai meci de meci sau la două meciuri greșeală împotriva ta. A fost gol la Compagno și arbitrul a judecat tot timpul cum s-a întâmplat și în trecut, adică invers.

S-a aruncat o sticlă de apă din zona noastră, însă nu în cei de la Rapid. S-a aruncat din frustrare, către arbitru. Nu am avut nicio problemă cu cei de la Rapid, nicio secundă. Nu s-a pus problema să creăm un conflict.

Cei de la Rapid sunt mai liniștiți, au 23 de puncte. Noi suntem la ananghie. Trebuie să părăsim zona periculoasă a clasamentului și să o învingem pe Sepsi", a precizat luni seară patronul FC U Craiova 1948.

Meciul dintre cele două echipe, terminat cu o remiză 

Rapid Bucureşti a întâlnit-o pe FC U Craiova 1948 în ultimul meci al etapei din Liga 1. 

Meciul a fost un regal ofensiv, cu 17 ocazii de gol pentru giuleşteni şi 5 pentru craioveni, dar fără impact pe tabelă. Astfel, cele două echipe au remizat, scor 0-0. 

Alami a avut prima ocazie a partidei, în minutul 3, atunci când și-a încercat norocul cu un șut de la distanță. Bălan a încercat să îl învingă pe Mogoșanu cu un lob frumos, dar portarul oltenilor a reușit să pareze tentativa rapidistului. În minutul 19, Sefer a șutat superb de la distanță, dar goalkeeper-ul de la U Craiova 1948 a respins balonul.

Oltenii au avut prima ocazie a oltenilor, în minutul 39, atunci când Sidibe l-a văzut pe Asamoah în interiorul careului, dar execuția acestuia a fost slabă. Imediat după pauză, Adrian Bălan a scăpat singur cu Mogoșanu, a șutat, dar portarul a respins. Balonul a ajuns la Ioniță care a avut o execuție slabă.

Ondaan a executat foarte bine o lovitură liberă, dar balonul a trecut puțin pe lângă poarta lui Moldovan. Sefer a executat o lovitură liberă, dar Mogoșanu a reușit o nouă paradă formidabilă.

Compagno a ratat o ocazie imensă de a marca în minutul 71, atunci când a ajuns la capătul unei centrări în interiorul careului giuleștean. Italianul a trimis din prima, dar Moldovan păstrează scorul intact, scrie Digisport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel