Politician dezlănțiut: Băsescu, tatăl hoților, vine cu proiecțele stupide la PMP

DCNews Team / 24 oct 2015 / 15:11 Salveaza PDF Comentarii

Secretarul genera-adjunct al PSD s-a dezlănțuit la adresa lui Traian Băsescu. Codrin Ștefănescu a dat publicității un comunicat scurt, dar extrem de dur la adresa fostului președinte.

În timp ce foștii băsiști se denunță reciproc și cu maxim entuziasm despre cât au furat ei și cum au devalizat bugetul statului, dar și câte vagoane cu bani au cărat la sediul PDL pentru campania ”dictatorului”, acesta din urmă, fără niciun fel de trac, se ține de băi de mulțime.

De fapt, un simulacru de congres cu tema: ”Odă tiranului iubit!”, unde tiranul, adică ”tatăl hoților” și-a lansat tot felul de proiecțele stupide gen ”România mea – viitorul este numai și numai cu Băsescu!”. Uitând că ”România lui”, condusă pe vremea aceea de personaje la fel de sinistre și toxice ca și el, era o Românie a  escrocheriilor năprasnice, a abuzurilor și a corupției de la cel mai inferior nivel până la vârf.

În concluzie, după ce cu greu și-a convins familia și rubedeniile - absolut toate anchetate pentru măgăriile făcute în 10 ani, că musai trebuie să candideze la ceva, Traian Băsescu nu a reușit decât ”performanța” de a se autoînscăuna drept urmașul Elenei Udrea pe pământ. Și ăsta a fost tot congresul PMP.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23