Piţurcă își dă în judecată propriul copil, pentru 100.000 de euro

Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Victor Piţurcă nu vrea să accepte decizia instanței în dosarul privind paternitatea copilului născut de Vica Blochina și recurge la toate mijloacele avocățești pentru a stopa procedura de plată a pensiei alimentare, inclusiv aceea de a-și da în judecată propriul copil, pe Edan.

Magistrații Judecătoriei Buftea au stabilit ca fiul născut de Vica Blochina să poarte numele tatălui și să primească o pensie de întretinere în valoare de 8.750 de euro lunar, echivalentul unui sfert din veniturile obținute de Victor Pițurcă de la FRF.

Vestea că Victor Piţurcă a devenit tată cu acte în regulă a ajuns oficial şi la Federaţia Română de Fotbal. "Naşul" Mircea Sandu a fost obligat de Judecătoria Buftea să oprească 100.000 de euro din leafa pe care i-o dă selecţionerului şi să o vireze în contul băieţelului acestuia, acesta fiind suma pe care "Piți" trebuie să o plătească retroactiv din decembrie 2011, când a început procesul de paternitate.

Suma imputată este mare, iar Victor Piţurcă nu vrea să renunţe la ea, așa că şi-a trimis de urgenţă avocatul la tribunal, pentru a cere suspendarea executării sentinţei până la rămânerea ei definitivă şi irevocabilă. O nouă decizie în privinţa pensiei alimentare va fi luată săptămâna viitoare, de Tribunalul Ilfov.cere suspendarea sentinţei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel