Percheziţii la casa lui Vasile Lincu, anchetatorii caută acte într-un dosar de fraudă

vasile lincu
vasile lincu

Sediul social al Sindicatului "Pro Lex", care este şi locuinţa personală a liderului Vasile Lincu, este percheziţionat, marţi, de anchetatori care caută documente contabile, acte de sindicat într-un dosar de fraudă.

Vasile Lincu a declarat că acţiunea vizează o plângere făcută de el împotriva unui fost lider de sindicat, Mircea Lupu care îl acuza pe el că era încă şef al organizaţiei sindicale după expirarea mandatului de preşedinte de sindicat, informează Mediafax.

Liderul de sindicat a spus că reprezentanţi ai Gărzii Financiare, ai ANAF şi ai ITM au mai făcut verificări dar nu au găsit nimic care să-l incrimineze.

"Astăzi, când să ies pe uşă, procurorii au venit la mine acasă, unde este şi sediul sindicatului, să caute documente contabile şi acte depsre sindicat, dar eu nu am aceste acte acasă. Le pot prezenta, nu am nimic de ascuns", a spus Vasile Lincu.

El a refuzat să precizeze dacă această percheziţie are legătură cu acuzaţiile recente pe care le-a făcut legat de contrabanda din vămi şi declaraţiile privind o schemă de şah, care a dus la discuţii în ultima perioadă referitoare la cine este "Regina", respectiv cine este în spatele corupţiei din vămi.

Lincu s-a ferit să spună dacă este vreo legătură directă între această percheziţie şi declaraţiile făcute. "Într-o măsură sau alta mi s-au tranmis mesaje să nu mai apar în presă cu vreo declaraţie", a spus Lincu, fără a face nominalizări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel