Pensionarii militari s-au îmbrancit cu jandarmii la mitingul din Constanța - VIDEO

militar r
militar r

Pensionarii militari, care protestează la Constanța, în fața Prefecturii, s-au îmbrâncit cu jandarmii în timpul mitingului, iar unul din ei a fost luat de autorități.

Nemulțumiți de decizia guvernului de recalculare a pensiilor militarilor, aproximativ 400 de cadre în rezervă din MApN, MAI, SRI şi SPP protestează în faţa Prefecturii Constanţa.  Aceștia au pancarte pe care scrie "Armata în rezervă este tot o armată", "Cu noi aţi ajuns în NATO", "Afară din ţară cu ciuma mondială". De asemenea, protestatarii au adus cu ei o pancartă cu fotografia lui Traian Băsescu şi cu mesajele: "Călăul suprem al Armatei Române; Totul este sub control; V-am ciuruit".

Un militar în rezervă a încercat să forţeze cordonul de jandarmi şi a dărâmat gardul care îi despărţea pe protestari de sediul prefecturii. Patru jandarmi au fost nevoiţi să intervină ca să-l liniştească, informează realitatea.net

Bărbatul a fost ridicat de jandarmi şi a fost dus la poliţie. Este vorba despre Vasile Teofil, un locotent militar în rezervă care se pare că nu face parte din sindicatul militarilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel