Urmărește emisiunea live


Patriciu dormea în cameră cu Chen și fiica ei, susține una dintre angajate

patriciu si chen
patriciu si chen

Femeia a declarat în cadrul emisiunii WOWbiz că Dinu Patriciu obișnuia să își jignească soția, iar din cauza certurilor, cei doi ajunseseră să doarmă în camere separate. "În 2010 au apărut mici jigniri din partea domnului Dinu. Până atunci nu auzisem așa ceva", a spus angajata, adăugând "Din întamplare am asistat la una dintre faze când el i-a spus doamnei Patriciu că e proastă".

Angajată în casa familiei Patriciu din 2008 până în august 2012, femeia a declarat că până în 2010, totul a fost frumos. Din cauza certurilor, cei doi ajunseseră să doarmă în camere separate. Ulterior, în septembrie 2011, soția lui Patriciu a plecat de acasă cu doar două geamantane. Angajații au crezut că Dana Patriciu se va întoarce, dar, în locul ei, chinezoiaica Melanie venea tot mai des. "După plecarea doamnei din casă a venit această doamnă Melanie ca un simplu musafir, după care a rămas acolo. Doamna și domnul Patriciu dormeau separat, fiecare în alt dormitor, din luna iunie 2011", a spus fosta angajată.

Angajata a dezvăluit că Melanie Chen a schimbat, odată cu instalarea în casă, meniul de regim pe care omul de afaceri îl urma încă de la începutul lui 2011. "Când Melanie a preluat controlul, i-a schimbat meniul. A gătit și ea o dată un orez chinezesc foarte picant, cu usturoi, oțet, ardei iute, pe care l-au mâncat împreună. Ea ne spunea ca așa vrea să mănânce dumnealui", a declarat doamna Teodora.

Mai mult, angajata a susținut că Melanie Chen nu mânca ceea ce îi pregătea lui Patriciu, fapt ce le-a dat angajaților de gândit. "Melanie nu prea mânca ce îi dădea lui, ea a mâncat cu el doar o dată. El mânca așa numai când era ea, altfel el mânca numai mâncare de regim. Ea era o săptămână da, una nu. Noi, angajații, am ajuns la concluzia că voia să îi facă rău" a mai spus angajata.

Doamna Teodora a povestit, tot în cadrul emisiunii, de momentul detectorului de minciuni. În 2012, din casa Patriciu au dispărut ceasuri în valoare de un milion de euro. Angajații au fost supuși testului poligraf, iar după aceea li s-au luat amprentele. Din tot scenariul polițist, chinezoaica a fost singura care nu a fost implicată în niciun fel de probă.

Angajata a adăugat că situația din casă era oricum suspectă. "Melanie și domnul Patriciu dormeau împreună și în aceeași cameră dormea și fata lui Melanie. A pus în dormitor încă un pat de o singură persoană. Ea venea cu o geantă și pleca mereu cu mai multe geamantane. Lua obiecte de decorațiuni. Spunea că este casa prea încărcată și că trebuie aruncate. Dar noi am căutat la gunoi și nu găseam nimic", a povestit femeia despre momentul în care au dispărut lucruri personale din casa magnatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel