Oferte pe litoral: 7 zile la preț de 5

Turiștii care doresc să meargă pe litoral în perioada 15-31 august pot beneficia de o nouă ofertă. Pentru prețul plătit, pot primi una sau două nopți gratuite de cazare, informează Mediafax.

Programul "Zile gratuite de vacanță" a fost prezentat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) și este realizat în parteneriat cu hotelierii din România. Acesta include oferte speciale precum acordarea unui număr de zile de cazare gratuite după modelul "5=7".

Potrivit unui comunicat de presă ANAT, programul ajută turiștii care vor un concediu pe litoral să platească 5 zile și să stea încă o zi sau două în plus.

Programul face parte din proiectul "Vacanţă în ţara mea" 2012, ce reuneşte mai multe campanii promoţionale distincte, precum "Înscrieri timpurii", "Litoralul pentru toţi", "O săptămână la munte", "Săptămâna de refacere balneară", "Vacanţa la ţară" sau "Delta Dunării pentru toţi".

La fiecare ediție, programul a reușit să atragă zeci de hotelieri de pe litoral, din stațiuni montane, dar și sute de agenții de turism din toate județele țării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel