O nouă ipoteză în cazul accidentului lui Huidu. Vezi cine l-a deranjat în timp ce conducea

huidu
huidu

O nouă ipoteză în cazul Huidu: vedeta TV a fost deranjată de copiii care făceau gălăgie, în momentul în care a pierdut controlul volanului. Afirmaţia a fost făcută de un avocat invitat le emisiunea Ultima Oră. Şerban Huidu a fost pus oficial sub urmărire penală pentru ucidere din culpă.

Avocatul lui Şerban Huidu spune că realizatorul Tv ăşi aminteşte că maşina i-a derapat, informează Realitatea.

"A declarat ca a fost implicat în acest accident, ca în esenţă ce poate să îşi amintească , macar ce poate să redea dumnealui pentru că totul s-a petrecut într-un timp foarte scurt, este că maşina a derapat, s-a trezit într-un impact puternic, airbagurile s-au deschis", a spus Ioan Mînjină, avocatul lui Huidu.

Avocatul Cătălin Dancu a spus că lui Şerban Huidu i-ar fi fost distrasă atenţia de hărmălaia pe care o făceau copiii pe bancheta din spate, iar soţia sa nu a putut vedea nimic pentru că citea o carte.

"Astăzi, pe o sursa foarte credibilă, am fost informat ca există două declaraţii ale soţiei şi a lui Huidu în legatură cu momentul dinaintea producerii incidentului. Doamna citea lângă el o carte în momentul producerii impactului, nefiind atentă la trafic, fiind absorbita de studiul cartii, nu şi-a putut da seama când şi cum s-a întâmplat, iar Huidu spune ca dezechilibrarea acestei maşini s-a produs întrucat copiii care erau în spate şi cântau foarte tare şi faceau o gălăgie foarte mare, el s-a întors o fracţiune de secundă să roage bona şi copiii să cante sau să facă galagie puţin mai uşor şi că în fractiunea în care s-a întors spre copii, atunci s-a produs dezechilibrarea maşinii şi pierderea controlului după care s-a produs impactul", a declarat Cătălin Dancu, avocat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel