Mutilată de fostul iubit cu acid sulfuric, încearcă să-și recapete viața

Era un model de succes și se bucura de o viață aproape perfectă, până când toate planurile de viitor au fost năruite de fostul ei iubit. Katie Piper a trăit un coșmar, după ce a fost mutilată cu acid sulfuric. Acum, deși arată aproape normal, urmele atacului încă mai sunt vizibile.

A fost nevoie doar de o singură zi pentru ca totul să devină un adevărat coşmar, pentru fotomodelul Katie Piper, în vârstă de 28 de ani. Tânăra a rămas mutilată și parțial oarbă, după ce fostul ei iubit,  Daniel Lynch, în vârstă de 33 de ani, i-a aruncat în față acid sulfuric, scrie kanald.ro.

La contactul cu substanța acidă, pleoapele, nasul şi o parte a unei urechi s-au topit pur şi simplu, obligându-i pe medici să-i taie aproape în întregime fața și să i-o înlocuiască treptat.

"M-am simtit complet izolată după ce am fost mutilată. Simțeam că nu mai fac parte din această lume și vroiam să mă ascund. Am fost nevoită să mă mut înapoi cu părinții mei", a mărturisit Katie.

În urma a peste 100 de operații estetice, Katie Piper arată acum aproape normal, deși urmele atacului sunt încă vizibile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel