Monica Tatoiu, accident în Capitală. Asta este jungla din București

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu

Mașina în care se afla Monica Tatoiu a fost implicată, joi, într-un accident rutier în Capitală, în zona ambasadei Chinei. Supărată că după accident a fost înconjurată de "patru haidamaci", prieteni ai șoferului care a intrat în mașina ei, Monica Tatoiu cere de la viitorii parlamentari sancțiuni mai drastice pentru cei vinovați de accidentele rutiere, dar și implicarea mai mult a cetățenilor responsabili, pentru ca terorizarea Capitalei de către obraznici, agresivi și impostori trebuie să înceteze.

Accidentul rutier în care a fost implicată mașina în care se afla Monica Tatoiu a avut loc pe strada Caramfil din București. Autoturismul se deplasa pe o stradă cu prioritate în momentul în care, de pe o arteră secundară, a ieșit o altă mașină al cărei șofer nu s-a asigurat.

"Există cedează trecerea aici pe stradă. În fiecare zi, cei care forțează ieșirea pe Nicolae Caramfil sunt băieți tineri care apasă accelerația prea tare. Șoferul nostru este un pic mai bătrân. S-a uitat, a văzut cine e la volan și a forțat intrarea. Sunt șoferi care cred că pot să-i oblige pe alții să le dea prioritate, chiar dacă nu o au. Șoferii agresivi din București sunt și obraznici, și indisciplinați și agresivi. De asta mor oameni în București.", a povestit Monica Tatoiu, pentru CANCAN.ro. Șoferii agresivi din București sunt și obraznici, și indisciplinați și agresivi

Supărată că nu se respectă legile circulației în Capitală, Monica Tatoiu a povestit, în continuare, că doar prestația sa a salvat-o și de la un conflict cu "patru haidamaci".

"După ce ei greșesc, tot ei sunt cei cu gura mare. A zis că i s-a părut că noi vrem să facem la dreapta. El de asta a intrat. După ce i-am cerut actele, a dat niște telefoane și m-am trezit înconjurată de patru haidamaci. În momentul în care o femeie e înconjurată de patru indivizi, foști luptători eventual, sună la poliție. Întrebarea mea era, dacă nu mă chema Monica Tatoiu, ce pățea femeia aia, sau șoferul ăla mai în vârstă!?", a mai declarat Monica Tatoiu. "Obraznicii, agresivii, impostorii, clanurile din București terorizează întreg orașul și asta trebuie să se termine", Accidentul a fost unul ușor, din fericire, existând doar pagube materiale, dar Monica Tatoiu vrea să obțină mai mult din această întâmplare. "Orice experiență de viață trebuie să fie o învățare. (...) Trebuie pus sens unic pe Clucerului, pe Ceasornicului. Politția și-a făcut datoria. Acum trebuie presată Primăria Capitalei, secția de Circulație, să ia decizia, bagă sens unic și micșorezi probabilitatea ca astfel de lucruri să se întâmple. Doi la mână: tot e campanie electorală, să vedem ce zic viitorii parlamentarii despre introducerea în lege a unor sancțiuni drastice, drastic însemnând reținerea carnetului o lună de zile, chiar dacă este înțelegere amiabilă, pentru că știm că ăla care este mai puternic și are bani mai mulți îl calcă în picioare pe ăla mai cumsecade și cu bani mai puțini. Asta este jungla din București. Un cetățean responsabil nu se mulțumește să i se repare mașina", a precizat Monica Tatoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel