MM Stoica, atac la reporterii ProSport şi ProTV. Ce pedeapsă a primit

mm stoica
mm stoica

Aflat la Skopje cu Steaua pentru a disputa returul cu Vardar din Liga Campionilor, managerul echipei, MM Stoica, a fost implicat într-un nou scandal. Potrivit gandul.info, reporterii ProSport şi ProTV au fost agresaţi de bodyguarzii care însoţesc lotul de fotbal şi înjuraţi de managerul Mihai Stoica la antrenamentul oficial al formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf. MM Stoica așteaptă verdictul unui tribunal din Skopje, acesta fiind acuzat de vătămare corporală, după ce jurnalista Alexandra Tănăsescu a fost agresată de managerul Stelei. 

UPDATE: În jurul orelor 12:00, Mihai Stoica a părăsit sala de judecată. Oficialul Stelei a pledat vinovat în faţa judecătorului şi a primit o amendă de 25.000 denari (circa 400 euro), urmând a suporta şi cheltuielile de judecată.

-----------------

Scandalul s-a declanșat din momentul în care reporterii ProSport şi ProTV au încercat să vizioneze antrenamentul Stelei, fiind însă întâmpinaţi cu violenţă de agenţii asmuţiţi de Mihai Stoica asupra lor.

De asemenea, unul dintre agenţi i-a smuls din mâini telefonul mobil jurnalistei ProTV, Alexandra Tănăsescu, şi a şters imagini de pe acesta. În urma intervenţiei violente a celor de la SAS, Alexandra Tănăsescu s-a ales cu mai multe vânătăi.

 Conform imaginilor difuzate de Sport.ro, managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, le-a cerut jurnaliştilor să părăsească arena şi a proferat injurii la adresa lor.

 "Ia, plecaţi, în p*** mea de aici, mă rog de voi să plecaţi?", i-a spus Meme cameramanului Pro TV.

 La întrebarea cameramanului de ce îi vorbeşte în acest fel, Mihai Stoica a răspuns: "Pentru ca aşa vrea p** mea, d-aia! Băi, ieşi afară! Nu mă fă să dau în tine!!! Ieşi afară!!!"

 Poziţia PRO TV este fermă în acest caz.  Întrucât PRO TV nu consideră că Mihai Stoica reprezintă Steaua Bucureşti, a luat decizia de a depune plângere împotriva managerului echipei. Plângerile vor ajunge la FRF şi la UEFA, organizatorul meciului Vardar - Steaua, care se va disputa marţi, 23 iulie și care va fi transmis în Romania în direct la PRO TV.

MM Stoica vrea interzicerea reporterilor de la trustul PRO la acțiunile Stelei

La o lună de zile după ce steliştii au decis să interzică accesul celor două ziare de sport din România, dar şi al posturilor TV din trustul Pro la acţiunile clubului din Ghencea, Mihai Stoica a transmis pe Facebook un mesaj acestor instituţii media, cu iz de şantaj. MM a anunţat că, dacă timp de o săptămînă nu vor mai apărea ştiri neagreate de către roş-albaştri, atunci ia în calcul ridicarea interdicţiei.

 "După cum se ştie, în urma atacurilor, minciunilor şi jignirilor din presă, am instituit un embargo ambelor publicaţii de «specialitate» şi posturilor de televiziune care aparţin de MediaPro. Dacă timp de o săptămînă, începînd cu data de luni, 22 iulie, nu voi mai depista nici o aberaţie, nici o ironie ieftină şi nici o ştire fake, mă gîndesc să ridicăm interdicţia", a scris MM.

 Stoica a încheiat cu un îndemn către suporterii Stelei, pe care i-a sfătuit să urmărească doar două posturi TV pentru a afla ultimele noutăţi din Ghencea: "Pînă atunci, urmăriţi DigiSport şi DolceSport, pînă la urmă sînt singurii care merită atenţia voastră".

MM Stoica și-a recunoscut vina și așteaptă decizia unui tribunal din Macedonia

Marți dimineața, managerul Stelei a ajuns la secţia de Poliţie, însoţit de un avocat. A fost prezent şi prim-secretarul ambasadei României în Macedonia, scrie Gazeta Sporturilor.

 În cursul nopții de luni, Mihai Stoica a ajuns la Poliţie, după ce medicii care i-au acordat îngrijiri medicale reporterului Protv au anunţat autorităţile. Managerul roş-albaştrilor a mers să dea declaraţii.

Reporterul Protv, Alexandra Tănăsescu, a  fost la spital pentru a primi îngrijiri medicale şi i-a fost eliberat un certificat medico-legal, fiindu-i bandajată mâna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel