Urmărește emisiunea live


Mircea Diaconu: Dacă Băsescu l-ar fi demis pe Opriș, semnalul era rău

Maestrul Mircea Diaconu consideră că președintele Traian Băsescu nu l-a demis pe generalul Marcel Opriș din fruntea Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) pentru că semnalul transmis "armatei nevăzute", aflate în spatele șefului de stat, ar fi fost unul foarte rău.

Invitat în emisiunea de duminică seară "Punctul de Întâlnire" de la Antena 3, Mircea Diaconu a explicat că STS este un serviciu secret din raţiuni pe care nu le-a explicat nimeni şi că nu putem accepta ideea că STS localizează doar apeluri făcute de pe telefonul fix.

"Întreb şi eu, de ce trebuie să fie secret acest serviciu? Decibelii ăia sunt speciali? Că tot veni vorba de telefoane mobile şi fixe, nu cred că cineva sună la 112 de la fix. Toate telefoanele date la 112 sunt date de pe mobile, nu faci un accident şi te duci acasă şi dai telefon de acasă, nu?", a comentat ironic maestrul.

În plus, Mircea Diaconu a opinat și că demiterea lui Marcel Opriş de la STS ar fi transmis un semnal puternic soldaților din "armata nevăzută" a preşedintelui Băsescu.

"Dacă ar fi acceptat, ar fi fost un semnal foarte rău pentru soldaţii armatei sale. Există, în România, o armată nevăzută, cu personaje importante aşezate în puncte cheie, în intersecții socio-economico-politico, oameni care sunt cu un buton în față, oameni de decizie și importanți. E foarte corect prim-ministrul: este un regim securist, la modul simbolic, nu concret. Cert e că acești soldaţi dacă ar fi primit semnalul căderii sau acceptării căderii unuia dintre ei, poate s-ar fi speriat şi dezertau. E foarte important, cred din unghiul său de vedere, al dl Băsescu, să dea semnale de protecție a soldaților săi aflați pe acest front nevăzut", a mai afirmat Mircea Diaconu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel