Mașina lui Daniel Barbu, atacată cu pietre de protestatarii anti-Roșia Montană. Luneta a fost spartă. Protestatar: Nu s-a aruncat cu pietre, s-a dat cu palmele în lunetă. Vezi cum arată mașina vandalizată - FOTO

Ministrul Culturii Daniel Barbu a participat, joi seară, la evenimentul "Cafeneaua critică", organizat în "Club A". La ieșire, mașina lui Daniel Barbu a fost blocată între protestatarii anti-Roșia Montană, în plin centru al Capitalei.

În urma unui atac cu pietre, luneta mașinii în care se afla Daniel Barbu a fost spartă, informează Realitatea Tv. Ministrul Culturii a ieșit din mașină, după care s-a întors, fiind nevoie de intervenția jandarmilor pentru a calma spiritele. Unul dintre protestatari, Vlad Ioachimescu, a declarat într-o intervenție telefonică la Realitatea Tv: "Nu s-a aruncat cu pietre în mașina lui Daniel Barbu. I s-a pus un steag pe bord cu «Salvați Roșia Montană», i s-au pus ziare pe parbriz și i s-au lipit mai multe bancnote. Într-adevăr luneta mașinii a fost spartă, dar nu cu pietre. S-a dat doar cu palmele în mașină".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel