Metoda Assan: Incendiu puternic la fosta fabrică Mătasea Populară, de pe Popa Nan

incendiu
incendiu

Un incendiu puternic a izbucnit, joi seară, la fosta fabrică de confecții, cunoscută sub numele de Mătasea Populară, situată pe strada Popa Nan din sectorul 2 al Capitalei. Pompierii, prezenți la fața locului, fac eforturi să stingă flăcările, care se înalță la peste 30 de metri înălțime.

După mai bine de două ore de la declanșarea incendiului, pompierii, aflați la fața locului cu șase autospeciale, nu reușesc să stingă flăcările, care se ridică la peste 30 de metri în atmosferă.

În fosta fabrică activau mai multe firme, pompierii reușind să salveze, cu ajutorul autoscărilor trei persoane care erau blocate la unul dintre etajele fabricii de confecții din Capitală. Deocamdată nu se cunosc cauzele incendiului.

Polițiștii au blocat circulația pe strada Popa Nan, pentru a înlesni intervenția pompierilor. De asemenea, la fața locului se află și un echipaj SMURD, precum și unul de descarcerare.

Prin amploarea și modul de propagare a flăcărilor, incendiul izbucnit la fosta fabrică de confecții poate fi comparat cu cel de la Moara lui Assan, produs în urmă cu aproximativ o lună.

Primarul Neculai Onțanu, sosit la fața locului, se confruntă pentru a doua oară, în decurs de doar o lună, cu un incendiu de amploare pe raza Sectorului 2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel