Medicii turci neagă suma de 350.000 de dolari pentru spitalizarea Regelui Cioabă

cioaba
cioaba

Suma de 350.000 de dolari, vehiculată în ultimele ore pentru spitalizarea Regelui Cioabă, este negată de medicii turci. Potrivit unor informații, trupul celui care a fost Regele Cioabă va fi depus într-un sicriu aurit, a cărui valoare se ridica la circa 30.000 de euro. Ziua înmormântării nu a fost încă stabilită.

Medicii de la Spitalul Universitar din Antalya au precizat că suma de 350.000 de dolari pe care familia lui Florin Cioabă susţine că ar trebui să o achite reprezintă suma în cazul în care regele romilor ar fi fost internat pentru o lună de zile, informează România TV. Potrivit medicilor din Turcia, suma pentru spitalizare a lui Florin Cioabă abia acum este calculată.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Regelui Cioabă urmează să fie adus în cursul zilei de luni în țară. Familia lui Florin Cioabă a pregătit locuința de la Sibiu pentru a-l primi pe fostul autointitulat rege conform tradițiilor țigănești.

Potrivit unor informații, familia a comandat un sicriu aurit, dotat cu aer condiţionat, pentru regele Florin Cioabă. Valoarea sicriului se ridică la aproximativ 30.000 de euro, în condițiile în care familia a cerut ajutor de la stat pentru acoperirea cheltuielilor de spitalizare din Turcia.

 Pe toată perioada celor trei zile cât trupul lui Florin Cioabă se va afla în locuință, femeile nu au voie să pregătească mâncare caldă, iar în perioade de doliu, potrivit tradițiilor, nu se va purta culoarea neagră.

Aproximativ 200.000 de oameni vor participa la funeraliile regelui Cioabă. Chiar şi interlopul Bercea Mondial vrea să meargă la înmormântarea lui Cioabă. El a făcut o cerere în acest sens la Administraţia Penitenciarelor.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel