Mariana Rosner este noua directoare a Liceului Jean Monnet

liceul_Jean_Monnet_protest_99d5940a97
liceul_Jean_Monnet_protest_99d5940a97

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a desemnat, miercuri, în Consiliul de administraţie al instituţiei, noua conducere a Liceului "Jean Monnet". Potrivit RTV, noul director al Liceului Jean Monnet este Mariana Rosner.

Noua directoare a instituţiei şcolare, Mariana Rosner, a vorbit în exclusivitate pentru România TV despre măsurile pe care urmează să le ia în noul său mandat. Aceasta a declarat  că îi pare de cele întâmplate în Liceul Jean Monnet şi crede că, din păcate, se întâmplă destul de multe lucruri neplăcute în licee.

"Nu cred că este un lucru izolat, dar datoria noastră ca şi cadre didactice este să găsim o soluţie să nu se mai întâmple. Nu ştiu unde s-a greşit, nu ştiu dacă numai managementul este de vină sau dacă a fost greşeală de management", spune Mariana Rosner.

Aceasta a mai precizat că îi este greu să-şi propună un plan de măsuri, trebuie să vadă ce s-a întâmplat acolo.

"A fost Corpul de control care a întocmit un raport şi probabil că o să plec de la acele situaţii care au fost semnalate. O să am o discuţie cu cadrele didactice să identificăm împreună care sunt punctele slabe şi pornind de la acest lucru să stabilim un plan de măsuri. Este o muncă de echipă", a spus directoarea.

Mariana Rosner, a fost la conducere în alte două licee din Capitală timp de 10 ani. Este profesoară de chimie şi are o experienţă de 30 de ani la catedră.

Pe de altă parte, potrivit inspectorului general şcolar, Cristian Alexandrescu, "cazul Monnet" a fost închis, iar activitatea în şcoală trebuie să se desfăşoare normal, mai ales că programul educaţional este foarte încărcat.

Citește și:

Ce părere au elevii din Jean Monnet despre liceul în care învață

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel