Marian Lupu, Partidul Democrat. Lupu a demisionat din funcția de președinte al partidului

Fostul candidat la președinția Republicii Moldova, Marian Lupu a anunțat că demisionează din funcția de președinte al Partidului Democrat din această țară. 

Anunțul a fost făcut în timpul Consiliului Politic Național al PD. O nouă conducere care să pregătească partidul pentru alegerile din 2018 va fi aleasă de Congresul PD programat la 24 decembrie, scrie deschide.md.

Partidul Democrat (PD) a anunțat că Lupu nu va mai candida la șefia partidului. ”Marian Lupu a anunțat că rămâne alături de PD și urmează să se implice în noi proiecte de dezvoltare a partidului. Un alt subiect discutat în cadrul Consiliului Politic a fost necesitatea ca PDM să treacă printr-un amplu proces de modernizare politică, astfel încât, la alegerile din 2018, să devină principalul partid din Republica Moldova”, se arată în comunicatul PD.

Marian Lupu s-a retras din cursa electorală din Republica Moldova pentru a o susține pe candidata PAS, Maia Sandu. Aceasta a pierdut, însă, alegerile, în favoarea prorusului Igor Dodon.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel